Citat:
În prealabil postat de cozia
Citat:
În prealabil postat de dillema
spala si calca la greu...esti sigura ca prezenta ta aici nu e refularea de care ai nevoie dupa?:))))
|
Cine mai spala si calca la greu in ziua de azi? Masina ti le cam face pe toate, le stringi le sortezi le arunci in masina si apesi pe buton, sau tu inca preferi sa le speli la chiuveta?
Eu unul sunt de acord sa stau linistit acasa sa cresc copiii cum stiu eu si femeia sa aduca banul mare, Doamne Ajuta!,unde o fi femeia aia?..si deci care este problema cu care ne ameninti tu de vre-o doua pagini ca nu inteleg?
Eu as prefera sa stau acasa, sa ies la gradina sa sap sa dau zapada de dimineata sa fac cu mina la toate tipele care se grabesc la servici, apasind din greu pe accelerare, cu cafelele in mina ca sa faca ochii mari si sa faca fata pe unde s-or duce ele... dupa care sa ma duc la Gym, ma mai culc, mai citesc ceva, mai dau cu aspiratorul, dupa care ma duc sa iau copii de la scoala,le dau de mincare mi se pare RAI! e trai neneaca cu feminismul asta
|
si ce ..ti-e teama? iar masina de spalat nu si-o permite tanti Ileana din vale.
eh..usor de spus..e duci asa o vreme o luna , 4 , un an dar dupa inebunesti.chiar te rog incearca.Si spune-ne si noua constararea...
Si de ce nu o faceti daca e asa usor de facut...
sa vezi ce faci cand auzi replica din partea sotului/sotiei..pai ce ai facut? nu ai facut nimic toata ziua:))) atunci sa te vad