View Single Post
Vechi 26.10.2010, 23:16:22
Yasmina's Avatar
Yasmina Yasmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2010
Religia: Ortodox
Implicit poate o concluzie!

Eu consider prietenii ca niste prelungiri ale familiei,de multe ori i-am iubit si respectat mai mult ca pe membrii familiei mele,sunt multe de spus...Eu nu mi-as fi permis in viata asta sa apas pe ranile nimanui,este asa o regula nescrisa a omeniei,nu?
Sunt destul de preocupata si putin trista de aspectele mai putin favorabile ale existentei mele,si sincera sa fiu nu realizez sa fiu suparata pe mine pentru aceste esecuri,nu am cum,sunt niste aspecte care nu tin nici macar 50% de mine-si daca stau sa ma gandesc presiunea pt rezolvarea acestor proiecte a venit tot din partea"prietenilor"care nu mai prididesc sa ma bulverseze zilnic cu chestionare si sa aseze la figurat pe rafturi,pentru comparatii fara sens!Sunt sensibila acestor presiuni,am sa las bunul simt la o parte,am sa fiu putin mai grosiera si am sa le-o tai scurt cand mai vin cu interventii cinice,de genul"uite X a reusit in domeniul cutare,tu de ce nu faci aia,ca esti fata inteligenta,X nici nu era..."=asta relevand faptul ca nu au respect nici pt X nici pt mine,reducandu-ne de la fiinte la simple cazuri sociale!
Faptul ca aceasta individa si-a permis sa ma calce in picioare este oarecum logic pentru starea in care ma gasesc,oricum eram pe vine,am fost usor de pus jos!Nu-i nimic nou sau ceva care sa nu stiu,insa este foarte important de unde vine lovitura,de la cine!
Deci ceea ce spui Heaven,face sens!

ps=oricum suntem numai noi doua pe acest topic,asa ca ti-am raspuns din nou!
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
Reply With Quote