Subiect: o mama ...
View Single Post
Vechi 26.10.2010, 23:18:21
mihele_m's Avatar
mihele_m mihele_m is offline
Senior Member

Data înregistrării: 01.02.2010
Locație: Timisoara
Religia: Ortodox
Citat:
În prealabil postat de cristiana21 Vezi mesajul
as vrea sa va impartasesc durerea mea; am gasit acest forum si am citit lucruri minunate scrise de oameni deosebiti; si m am gandit ca as putea primi sfaturi care sa ma ajute in aceste momente cand ma simt sfasiata si apasata de durere.
sunt mama a doi copii si ma lupt cu fostul meu sot pentru custodia copiilor mei. si ce durere mai mare poate avea o mama decat sa fie departe de copii? nimic nu sfasie mai rau, nimic nu doare mai tare ..
si singurul lucru care mi a ramas e sa ma rog si sa sper intr o minune.. ca poate de data asta nu va mai fi platit judecatorul, ca poate o sa reusesc sa am ingerasii mei langa mine..
am nevoie de ajutor ca simt ca ma prabusesc . va multumesc si daca mi puteti da vre un sfat va rog , orice ma ajuta.

Cristina draga iti inteleg durerea ,si eu am trecut cu foarte multi ani in urma printr-un divort ,dar copii mi-au fost incredintati mie si casatoria sa desfacut numai din vina lui .Eu te intreb daca ati divortat de ce copii sunt incredintati lui ?nu sunt minori ? A venit cu argumente defaimatoare impotriva ta? Fiindca daca copii sunt minori sub nici o forma nu sint atribuiti tatalui ,numai in cazul in care tu nu le poti oferi conditii de trai si aici ma refer la:casa ,masa,scolarizare etc. Eu iti doresc din suflet sa ai sorti de izbinda si sa-ti primesti drepturile de mama .Cu multa rugaciune si credinta adevarata cred ca vei izbuti . pina la urma dreptatea trebuie sa invinga .Dumnezeu sa-ti ajute in incercarile prin care treci .
" Toate imi sunt slobode , dar nu toate imi sunt de folos (ICor. 10 ,23 ,) " Nelinistea noastra pe care o simtim neincetat in incercarea de a fi perfecti ascunde teama . Daca ne infruntam temerile si ne ingaduim sa fim "umani ", putem fi mai fericiti si mai bogati . " D. Burns
Reply With Quote