View Single Post
Vechi 27.10.2010, 03:40:04
ionion ionion is offline
Banned

Data înregistrării: 16.10.2010
Locație: Cu mintea-n nori si cu picioarele pe pamant !
Religia: Ortodox
Smile Matale esti normal ? Mesajul tau nu e normal ! :-)

Citat:
În prealabil postat de mihailt Vezi mesajul
Mie nu imi par la fel.

Se stie de Sfantul Serafim de Sarov care este Sfant Parinte a BO.Acolo este intr-adevar invatatura crestin ortodoxa.Da eu cartile lui Sfantul Ignatie nu le citesc.
Asta asa ca parere personala.
Deci: 1. citez: "Mie nu imi par la fel". Rezulta logic ca le-ai citit si comparat.
2. citez: "Se stie de Sfantul Serafim de Sarov care este Sfant Parinte a BO". Asa, si ? Alaturi de multi alti. Multumesc pentru remarca. Nu despre asta era vorba. Si despre Sfantul Ignatie Briancianinov "se stie" ca este sfant al Bisericii Ortodoxe. Ca nu stii tu, asta-i alta treaba...
3. citez: "Acolo este intr-adevar invatatura crestin ortodoxa". era oricum logic ca-i invatatura ortodoxa daca-i sfant ortodox ... Ce-i cu tine, frate ? Esti obosit ?
Acest "intr-adevar" sugereaza ca-l compari cu cineva, despre care nu mentionezi, si care nu are o invatatura ortodoxa.
4. citez: "Da eu cartile lui Sfantul Ignatie nu le citesc".
Deci cu toate ca nu le-ai citit, ai afirmat in punctul unu ca nu esti de acord cu afirmatia mea. Bre, matale esti beat asa de dimineata ? Ma abordezi cu faze dastea ?
Ca nu le citesti tu, nu inseamna pentru nimeni mare lucru. Lumea ortodoxa le citeste, editura le scoate, sunt pe piata in Romania de ani buni, este sfant ortodox, este recunoscut de toti, este citat in facultati de teologie, de catre duhovnici de referinta etc etc
5. citez: "Asta asa ca parere personala."
Nu este o parere personala ! Nu l-am canonizat eu, nu-i public eu cartile, nu-l citez eu in toate mediile teologice si duhovnicesti s.a.m.d.
Dute si te culca :)
Reply With Quote