Citat:
|
În prealabil postat de cozia
Citat:
|
În prealabil postat de dillema
...l-am oprit si l-am intrebat. Exista D-zeu? Si daca da te rog sa imi spui mai multe despreasta. si el cu ochii ca de vultur cu rautate pe fata imi zice cu scarba...piei Satana!
de aceea eu cred doar ce spune Hristos!
|
Sti ceva Dilemo, inainte de a continua, eu si inca citiva de aici( cu spirit de turma, vorba lui Mirean, si are dreptate, nu-i nimic rau in asta, fratii mereu au tinut aproape desi diavolul ii vrea divizati, smintiti, mihniti...) avem o problema cu tine, nu prea stim in ce ape te scalzi?
- Esti Ortodoxa sau nu?...dar marturiseste cinstit nu ne lua la misto ca pierzi si mai mult teren!...si asa multi nu o sa-ti mai raspunda niciodata
- In contextul de mai sus, referitor la calugarul oprit de tine, nu ma mira reactia lui daca ai folosit agresivitatea verbala iesita din comun de care ai dat dovada pe aici, sau asta o faci doar aici in anonimat?...lasa-ne pe noi, parerea noastra poti sa o ignori, suntem mici, insa sa te vad cum vorbesti in fata unui Duhovnic cum mai promovezi tu feminismul, desi cazul citat de mine ne cam da raspunsul la aceasta dilema...
Nu se poate continua asa, dupa ce ai jignit in dreapta si-n stinga sa continuam ca si cum nimic nu s-a intimplat. Aici trebuie sa vorbim civilizat ca si cum ne vedem fata-n fata, ce zici ai avea curajul?
de aceea eu cred doar ce spune Hristos!
Aici e marea problema, ca trebuie sa explici mai bine din ce perspectiva crezi ce spune Hristos, ca asa sunt zeci de canale pe satelit care numai de Hristos vorbesc... insa nu spun nimic
|
de ce? sunt ortodoxa si am terminat teologia:))) de nu ma crezi...iti dau detalii in pm sa verifici:)
Nu asa se poarta un om al lui D-zeu, putea sa imi raspunda frumos sa merg la un preot ca nu are timp sau altceva dar cu intelegere si nu in modul in care a facut-o..ce voia sa demonstreze???ca e asa credincios incat D-zeu i-a trimis o ispita???? Agresivitatea verbala am capatat-o dupa...cred ca inconstient am luat-o de la...calugar:)
Am multe astfel de experiente si cunosc in amanunt tagma teologilor...sa nu judec a fost pana la urma explicatia...dar cum ai putea sa ceri unui mirean sau om de rand acest lucru cand el se asteapta ca teologii sa le fie exemplu, sa nu fie prilej de sminteala. Cum te astepti ca "turma "sa nu o ia razna daca ciobanul e beat???
De aia zic ca Hristos e mai intai modelul meu.
Am zis sa nu judec..daca tot m-ai provocat...
Si pe cine am jignit? Spunand adevarul? stiu ca devarul doare...dar sa inghiti la nesfarsit ineptiile altora care se cred crestini si "cap"de femeie cand Hristos a spus cu totul altceva? Sa fii sef trebuie sa demontrezi ca ai trecut examenul de sluga.
Ai spus destule...cum crezi ca s-au simtit femeile pe care le considerati creatie de mana a doua ?Cum crezi ca m-am simtit eu ca femeie sa ma considerati murada si "spurcata"?
dar voi nici macar nu ascultati cu adevarat adevaratii teologi ci daor luati ce va convine:" Muriti ca veti fi martire". Ia fii tu martir mai intai .. da exemplu si apoi vino si ne da nou lectii de teologie.