Citat:
|
În prealabil postat de Sylvie
Si,sa-ti mai spun un lucru.Daca esti crestina si vrei sa te porti ca o adevarata crestina,te sfatuiesc sa nu-ti faci tu o planificare a nasterii unui copil.PENTRU CA ESTE PACAT.Dar,daca nu esti convinsa ca exista Dumnezeu,mai bine sa te feresti,dacat sa faci un avort.
|
Atata timp cat se poate face acest lucru, inseamna ca tot D-zeu a ingaduit-o. Si cum crezi ca preotii au doar doi copii? Am o prietena (cu teologie) are doua cezariane si trompele legate. O alta (teologie) a avut o sarcina ectopica a facut avort (altfel ar fi murit). O alta (preoteasa + teologie)folosesc prezervativele. O alta (cea mai evlavioasa si preoteaza plus teologie) foloseste abstinenta..singura care am auzit sa mearga chestia...au duhovnic un calugar.
Si ca tot m-ati inteles gresit...nu sunt inumana si stiu consecintele ..dar va cer pe voi sa fiti umani...ca si Hristos a spus pe cruce "iarta-i Doamne ca nu stiu ce fac". Hristos nu ca nu a stiut ce inseamna sa fii om, dar s-a intrupat in fiinta umana sa fie cat mai aproape de creatia Lui , sa ne dea un exemplu de inseamna sa fii OM.
Deci fiti oameni!
Si nu mai fiti fatarnici aruncand versete din BIblie ca fatarnicii, dar fara sa le fi filtrat prin minte si inima.
Vreti sefie? demonstrati ca sunteti sefi. Vreti ca altul sa fie martir? Fiti voi martir si apoi cereti altora sa fie martiri.
ca au fost sfinti care au murit ca martiri schingiuiti in a-si apara credinta proprie? Si-au aparat credinta din inima dar nu au fortat pe altii sa o impartaseasca. Exemplul lor a fost marturie a credintelor si altora ca D-zeu are viu. Dar acea perioada a trecut. Pana si Biserica ar desconsdiera un individ care se duce in fata catedralei sa se arda de viu pe considerente religioase.
Atunci cei care se masturbeaza sunt la fel de pacatosi la fel ca si femeia care face avort...Scuze ca dau astfel de ex dar altfel nu ai sa intelegi si este un fapt real. Femeia cand se masturbeaza nu pierde samanta deci la ea nu este pacat masturbarea?
Nu am zis ca sunt pentru avortul la cerere si te sustin...ca trebuie sa te feresti. Dar ce te faci in cazul in care esti violata..ce poti face? D-zeu nu este absurd ca voi!