Citat:
În prealabil postat de Yasmina
Doamne Sfinte!Am avut curiozitatea sa vad ce se mai spune si pe alte topicuri,si cand colo vad numai corectari peste corectari,si persoane care de care mai "bine intentionate"sa-si ofere cunostiintele si inalta pregatire intr-ale gramaticii,fara sa fie solicitati...
Forumul Crestin Ortodox era in viziunea mea o fortareata a celor piosi,iubitori,umanitari,a celor care au in suflet imaginea lui Isus;nu stiu unde s-au dus manierele de altadata,toleranta,rabdarea si mai ales omenia?
Cum sa spun,chestiunea asta este foarte depasita,a devenit un cliseu,pe toate blogurile si forumurile,insa chiar nu ma asteptam la acest forum...
|
Yasmina, draga, sa inteleg ca tu ai venit aici cu observatii tocmai ca sa te alaturi celor care " corecteaza " ?
Altfel nu-mi dau seama care a fost intentia ta " pioasa " .
Te rog, nu risipi acel " Doamne Sfinte ! " pe lucruri atat de mici, ai sa ai tot timpul din viata ca sa ajungi la aceasta exclamatie cu intonatie dureroasa si intriganta, asta daca nu ai ajuns la maturitate, iar daca ai ajuns...mai trebuie sa cresti, cu siguranta.