View Single Post
Vechi 27.10.2010, 19:59:38
coralina's Avatar
coralina coralina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 03.03.2009
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Miha-anca Vezi mesajul
Daca consideri ca ai o misiune stupida, de ce persisiti in a da raspuns?!? Opiniile noastre oricum difera, Mirela.
Doamna Hanganu (ca tot vad ca insistati asupra folosirii numelui real [ceea ce mie una mi se pare o metoda de intimidare din partea dvs. insa o voi folosi si eu ca sa nu va simtiti singura in pacat]), persist a va da raspuns pentru ca opiniile expuse de dvs la topicul de fata (si nu numai) sunt atat de slab argumentate, atat de inflexibile si neadaptate lumii in care traim, incat daca vreun forumist usor-smintibil le citeste, dau instantaneu si concomitent peste el si depresia si anxietatea!
E bine sa existe multitudine de opinii pe un forum, astfel incat sa ne ponderam unii pe ceilalti.

Citat:
Daca tu crezi in ceea ce scrii, aplica aceste teorii in educatia copiilor tai, daca ai. Copiii mei sunt la varsta adulta; prea tarziu deci.
Nu, eu postez aici lucruri in care nu cred!
Si daca ai dvs. copii sunt la varsta adulta, s-a terminat educatia pe lumea asta? Nu se mai discuta despre cum / in ce fel trebuie pregatiti copiii pt. viata adulta?!

Citat:
Vesnic te legi de varsta mea. Pai e frumos din partea ta?!? Atacul la persoana stii ca nu este admis; de ce iti permiti?
Aveti o varsta frumoasa la care experienta de viata e foarte pretioasa. Dvs. in afara de a vorbi in clisee fixiste, nu pareti a exprima in nici un fel bagajul de cunostinte pe care l-ati acumulat pana in acest moment.
Cat despre atacurile la persoana, nu stiu la ce va referiti, eu v-am ironizat doar. Pe forumul asta activez de vreun an si jumatate si nu am fost banata niciodata, ceea ce inseamna ca Administratorul / Administratorii nu au considerat ca mesajele mele ofenseaza in vreun fel pe cineva. Din pacate nu putem spune acelasi lucru si despre dvs. (stiu ca e josnic sa aduc acest argument, insa imi asum riscul rosiilor care vor veni in directia mea cu viteza)

Citat:
Presiunea sociala? Ea exista ca sa ne intareasca, cu ajutorul lui Dumnezeu; nu sa ne ingenuncheze.
Nimic mai corect, insa nu toti au puterea sa reziste acestor presiuni sociale, hai sa nu-i desfiintam ca persoane pentru slabiciunile lor!

Citat:
Apropo de presiune de grup. Am auzit pe aici de grupuri de fete de 14-15 ani, care nu accepta sa le intre in grup decat fete care au fost cel putin cu 5 baieti... E OK din punctul tau de vedere?!?
Punctuatia folosita de dvs ma face sa cred ca ati gasit prin postarile mele vreo luare de pozitie ferma vizavi de sexul-fara-limite, ati fi buna sa indicati exact de unde ati dedus acest lucru?