View Single Post
Vechi 27.10.2010, 23:00:32
Kelly Kelly is offline
Junior Member

Data înregistrării: 14.03.2008
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Smile Frumos spus

Citat:
În prealabil postat de costel Vezi mesajul
Chiar si in situatiile in care cerem ce trebuie, Dumnezeu are raspunsuri diferite. Si le ofera in acest chip, pentru ca ne cunoaste ca fiind diferiti in stadiul cererii - unii cer indraznet, altii cu indoiala ... Asa ca de nu am primit imediat raspuns, sa nu credem ca nu am fost auziti, ci sa batem in continuare. As indrazni sa spun ca lui Dumnezeu ii place sa rupi usa.
Mi-a placut cum ai sintetizat doleantele noastre, "sa rupem usa", adica sa nu dam batuti, ci sa ne straduim si mai mult, si daca nu ni se deschide sa incercam sa aflam de ce nu, poate n-am facut chiar totul, poate mai trebuie sa ne schimbam pe ici pe colo..
Stand astazi la Patriarhie, m-a impresionat multimea de oameni venita sa se inchine la moastele Sf.Dimitrie, majoritatea in varsta, nevoiasi, dar stoici in hotararea lor de a ajunge sa sarute si sa se roage la Sfant.. Unii erau si mai de admirat, o doamna sub tratament cu citostatice, alta cu probleme de coloana, plus ca erau venite din provincie, dar razbatea din discutiile care se leaga inevitabil in astfel de situatii, o dorinta si o putere de lupta imensa, desi intreg pelerinajul dura mai mult de 7-8 ore, vremea era cum a fost..