Subiect: o mama ...
View Single Post
Vechi 27.10.2010, 23:36:36
delia31's Avatar
delia31 delia31 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.01.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristiana21 Vezi mesajul
as vrea sa va impartasesc durerea mea; am gasit acest forum si am citit lucruri minunate scrise de oameni deosebiti; si m am gandit ca as putea primi sfaturi care sa ma ajute in aceste momente cand ma simt sfasiata si apasata de durere.
sunt mama a doi copii si ma lupt cu fostul meu sot pentru custodia copiilor mei. si ce durere mai mare poate avea o mama decat sa fie departe de copii? nimic nu sfasie mai rau, nimic nu doare mai tare ..
si singurul lucru care mi a ramas e sa ma rog si sa sper intr o minune.. ca poate de data asta nu va mai fi platit judecatorul, ca poate o sa reusesc sa am ingerasii mei langa mine..
am nevoie de ajutor ca simt ca ma prabusesc . va multumesc si daca mi puteti da vre un sfat va rog , orice ma ajuta.
Draga Cristiana
imi pare tare rau ca treceti prin asa ceva.
Pe langa ce ti-au recomandat cei de dinaintea mea, poti sa te rogi pentru judecatorul care iti va prelua cazul pentru ca Dumnezeu sa-i lumineze mintea si sa judece cu dreptate. Daca vrei, poti sa citesti Acatistul Maicii Domnului la Icoana numita Luminarea Mintii, care se citeste in situatii dificile, incalcite, tulburi, pentru cei care au de luat decizii grele si pt. cei care nu pot invata.

uite aici acatistul si icoana. http://www.crestinortodox.ro/acatist...tii-67106.html

iar aici ai cateva detalii despre icoana http://logos.md/2010/09/10/icoana-ma...orirea-mintii/

vorbeste cu un preot, incearca sa te spovedesti inainte, roaga-l sa-ti citeasca rugaciuni din Molitvelnic pt. asa ceva si sa te pomeneasca la Sf. Liturghie mai ales in ziua procesului.
Cu binecuvantarea preotului, foarte de folos e si Psaltirea sau macar anumiti psalmi speciali pentru situatia ta.
Uite un link cu Randuiala citirii psalmilor dupa trebuinte conform practicii
Sf. Arsenie Capadocianul
http://www.ortodoxia.md/descopera/32...credinciosului

nu stiu toata situatia ta dar cred ca tie ti s-ar potrivi:
Psalmul 3 - Pentru ca răutatea să iasă de la oameni că să nu își mai chinuiască cu nedreptate semenii
Psalmul 10 - Pentru perechile cu inima impietrita care se cearta si divorteaza (cand barbatul sau femeia impietrita la inima isi chinuiesc sotia sau barbatul simtitor).
Psalmul 16 - Pentru o acuzatie grava si nedreapta
Psalmul 32 - Pentru ca Dumnezeu sa descopere adevarul celor ce sunt judecati pe nedrept
Psalmul 54 - Pentru ca numele cuiva care a fost acuzata pe nedrept sa se refaca.
Psalmul 57 - Pentru ca lucrurile sa se aseze pe o cale folositoare celor ce lucreaza cu intentie buna, ca Dumnezeu sa impiedice orice actiune indaratnica a diavolilor sau a oamenilor necinstiti.
Psalmul 59 - Pentru ca Dumnezeu sa descopere adevarul atunci cand un intreg grup de oameni este acuzat pe nedrept.
Psalmul 110 - Pentru ca judecatorii cei nedrepti sa se caiasca si sa judece cu dreptate norodul lui Dumnezeu

Dumnezeu sfantul sa va dea tuturor cele de folos!

Last edited by delia31; 28.10.2010 at 12:36:59.
Reply With Quote