Citat:

| 
					În prealabil postat de OmuBun  Daca ti-ai propus sa ajungi, sunt convins ca Dumnezeu te va ajuta. Pregateste-te sufleteste, pentru ca ceea ce vrei tu sa faci nu e un lucru banal, ci un moment de mare cotitura in viata ta, iar acel om, candva va fi martorul faptelor tale bune! Fii cu luare aminte si valorifica cu grija momentul.Doamne-ajuta!
 | 

Multumesc omulebun. sa sti ca de multe ori m-ai ajutat, m-ai scos din deznadejde chiar. cand o sa mai treci prin targu jiu trebuie doar sa-mi lasi un mesaj privat si o sa-ti rasplatesc bunatatea inzecit, din putinul meu. m-am informat si schitul se numeste  Locurele, puteti da un search pe google. este minunat, eu am fost asta vara la hram, pe 6 august, dar nu am putut vorbi cu parintele de acolo. nu ne-au dat voie cu masina si am urcat 6 km pe jos, dar ardeam de nerabdare sa ajung. acolo este ca in rai, o bisericuta mica dar minunata, o poiana mirifica. nu stiu ce sa fac, sa-i duc ceva parintelui, ma gandeam la ulei si niste faina, vreau sa fiu de folos si eu cu ceva. Doamne ajuta.