View Single Post
Vechi 20.06.2006, 17:00:51
MARIUS_DANIEL MARIUS_DANIEL is offline
Senior Member

Data înregistrării: 11.06.2006
Implicit

Corect.Cunosc si eu astfel de cazuri,triste ce-i drept.Pentru astfel de femei toata stima si admiratia mea.Cunosc multe cazuri in care femeia e cum ai zis si tu si se sacrifica pentru binele familiei,iar barbatul,nu numai ca nu o ajuta,dar o si persecuta(tot el)sau chiar o agreseaza.Si,ca si cand n-ar fi de ajuns,o mai si inseala,iar ea tace si accepta acest compromis dureros pentru a tine familia unita.Este absolut incredibil.Unele femei de toata isprava,muncesc si tin familia si indura toate suferintele cauzate de barbat si nu divorteaza cu toate ca unele ar avea dreptul fiindca au fost chiar de multe ori inselate,iar altele au tot ce le trebuie,barbatul le iubeste si face totul pentru familia lor,dar ele nu vor sa fie multumite(aici si o vorba - Nemultumitului i se ia darul - )si parca vor cu orice chip sa strice armonia caminului:incep sa faca comparatii intre sotii lor si alti barbati,au aventuri,nu le pasa de familie,etc.Aceste femei n-au facut nimic,au dat cu piciorul unei vieti frumoase de familie.Unele regreta apoi si au mustrari de constiinta,dar in multe cazuri sotii nu le mai pot ierta pentru ca i-au ranit prea mult.Ma supara foarte mult faptul ca astazi se pune accentul numai pe sex(anormal chiar),multe femei(dar si barbati)vin cu motive neortodoxe,cum ar fi ca trebuie sa ai mai multi parteneri(partenere)inainte de casatorie si trebuie neaparat sa faci sex inainte pentru a vedea daca sunteti compatibili sexual si sunteti satisfacuti.Un motiv,pe atat de neortodox,pe atat de prostesc,pentru ca viitori soti nu trebuie sa vada daca sunt compatibili sexual,ci sufleteste si spiritual.Daca exista dragoste,nu mai conteaza nimic altceva.Stiu ca poate am divagat mult de la subiect,dar consider ca e ceva important si bine de stiut.
Reply With Quote