Citat:
În prealabil postat de ingerul_pazitor
Imi pare rau ca incep asa acest thread dar cer ajutorul vostru si simt nevoia sa ma confesez.
Dragii mei, toata viata l-am iubit pe Dzeu dar de cand am niste prob de sanatate care dureaza de 5 ani si care m-au chinuit destul ----------------zic eu, desi m-am spovedit de n... ori si impartasit si am plans de nu mai am lacrimi am ajuns sa nu mai am incredere in El deloc.
Imi trebuie sa va scriu un roman ca sa va fac sa intelegeti dc simt acum ce simt.
Concluzia este, ca nu ma impac cu o idee deloc. Eu sunt convinsa ca El m-a imbolnavit ok din cz pacatelor mele desi m-am declarat vinovata si i-am promis ca voi fi un om mult mai bun numai sa ma ajute si acum imi zice hai descurata-te si desi am incercat sa nu il consider razbunator totusi nu imi iese, nu vreau sa imi spuneti ca sunt ispite de la satana ca daca Dzeu ii ingaduie sa faca asta, atunci as putea zice ca sunt mana in mana si tot la concluzia ca El poate face ceva dar nu vrea.
Ce parere aveti ?
|
in sfarsit o postare reala, desprinsa din viata, si nu din vorbarie goala !
te inteleg foarte bine,si eu am trecut mai mult sau mai putin in diferite etape ale vietii prin situatii relativ asemanatoare !
Stiu ca dumnezeu pare nedrept, ca la unii le da totul aproape si la altii nimica decat rele,desi ei sunt relativ buni,si au facut fapte bune !
Cand traiesti pe pielea ta aceasta situatie-limita, iti pare ca dumenzeu a murit, si chiar nu mai exista dect neantul noptii astrale, ca nu mai exista ncici o dreptate pe lume,daca e lovit tot calul care trage !!!
Insa noi oamenii ,fiinte limitate, nu ne putem pronunta ultimativ,habar nu avem ,si de aceea ceea ce ne ramane e doar speranta in existenta lui dumnezeu !
Rog pe lupii moralisti,care stau bine-mersi in caldura barlogului,sa se abtina...as vrea sa-i vad putin in frigul iernii de afara, si apoi, sa vorbim,...cu experientele pe fata !!!
Totusi, eu cred ca Dumnezeu isi incearca elita, aurul il verifici in foc !
In orice armata, in ceasul decisiv, e aruncata in lupta garda pretoriana !
Ce valoare ar mai avea credinta noastra,daca am crede numai cand ne e bine,si cand ne e rau nu am mai face nici un efort de cautare si credinta !
Cele de saus sunt numai cateva reflectii personale pe marginea raportarii omului la triada bine-rau-credinta !
In rest Dumnezeu insusi stie mai bine,si nu eu pacatosul !