View Single Post
Vechi 28.10.2010, 22:20:10
unamic unamic is offline
Banned

Data înregistrării: 08.09.2010
Locație: ITALIA
Implicit cat te mult ne iubeste Dumnezeu!!

Citat:
În prealabil postat de ingerul_pazitor Vezi mesajul
Eu sunt convinsa ca El m-a imbolnavit ok din cz pacatelor mele desi m-am declarat vinovata. Ce parere aveti ?
Nu te-a imbolnavit EL. Daca le-ai marturisit si le-ai urat, pacatele tale au fost tintuite pe crucea pe care a murit Domnul Hristos. Ai fost eliberata de pacate. Am facut o cautare in Scriptura si iti dau urmatoarele texte ca sa citesti si sa te convingi cat te mult ne iubeste Dumnezeu. Iata:
18. Pentru că și Hristos a suferit odată moartea pentru păcatele noastre, El cel drept pentru cei nedrepți, ca să ne aducă pe noi la Dumnezeu

16. Căci Dumnezeu așa a iubit lumea, încât pe Fiul Său Cel Unul-Născut L-a dat ca oricine crede în El să nu piară, ci să aibă viață veșnică.

18. Și toate sunt de la Dumnezeu, Care ne-a împăcat cu Sine prin Hristos și Care ne-a dat nouă slujirea împăcării. 19. Pentru că Dumnezeu era în Hristos, împăcând lumea cu Sine însuși, nesocotindu-le greșelile lor și punând în noi cuvântul împăcării.

că tot cel ce crede în El va primi iertarea păcatelor

8. Dar Dumnezeu Își arată dragostea Lui față de noi prin aceea că, pentru noi, Hristos a murit
9. Cu atât mai vârtos, deci, acum, fiind îndreptați prin sângele Lui, ne vom imbavi
10. Căci dacă, pe când eram vrăjmași, ne-am împăcat cu Dumnezeu, prin moartea Fiului Său, cu atât mai mult, împăcați fiind, ne vom mântui prin viața Lui. 11. Și nu numai atât, ci și ne lăudăm în Dumnezeu prin Domnul nostru Iisus Hristos, prin Care am primit acum împăcarea.

24. El a purtat păcatele noastre, în trupul Său, pe lemn, pentru ca noi, murind față de păcate, să viețuim dreptății

25. Care S-a dat pentru păcatele noastre și a înviat pentru îndreptarea noastră.

10. În aceasta este dragostea, nu fiindcă noi am iubit pe Dumnezeu, ci fiindcă El ne-a iubit pe noi și a trimis pe Fiul Său jertfă de ispășire pentru păcatele noastre.
2. El este jertfa de ispășire pentru păcatele noastre, dar nu numai pentru păcatele noastre, ci și pentru ale lumii întregi.

3. Căci v-am dat, întâi de toate, ceea ce și eu am primit, că Hristos a murit pentru păcatele noastre după Scripturi;
Reply With Quote