Citat:
Īn prealabil postat de Erethorn
Patriarhul tradeaza Ortodoxia pentru ca sustine valorile morale crestine impreuna cu Papa ?!
Ciudata viziune aveti dumneavoastra despre Ortodoxie.
|
Ce Ortodoxie e aceea care e in comuniune cu papa? Eu nu am auzit pana acum despre asa ceva. Nu ma refer la perioada de dinainte de 1054.
Nu sunt dispusa sa accept inovatii in Ortodoxie. Ortodoxia nu este a patriarhilor, asa sa stie toti masonii din lume! Ortodoxia e a lui Hristos si a celor dispusi sa faca voia Sa. Patriarhul este seful lucratorilor in via Domnului. Nu el este proprietarul. Iar lucratorii atenti stiu cum se lucreaza via si stiu cand seful greseste.
Daca un om imi greseste mie personal trebuie sa-l iert. Dar daca otraveste strugurii din via Domnului, atunci trebuie mustrat din dragoste pentru Dumnezeu. Si chiar din dragoste pentru cel care a gresit. Poate se pocaieste si se mantuieste si el.
Bine este ca patriarhul sa aiba grija de mantuirea poporului pe care-l calauzeste.
Vai de cei care tradeaza Ortodoxia! Fie ei preoti, mireni sau ierarhi! Daca poti si stii ca esti in stare, pune-le tuturor ortodocsilor care ii pupa mana papei cate o vorba buna atunci cand se vor prezenta la Judecata finala!