View Single Post
Vechi 01.06.2007, 09:55:05
Mirean Mirean is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.03.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de MARIUS_DANIEL
Citat:
În prealabil postat de Mirean
Cum era de asteptat ati venit cu "castravetele" ecumenist, fara argumente si imbunatatiti in copy/paste. Ati mai invatat sa lucrati si cu fonturile...asta ca sa para ca aveti dreptate...aiurea!!!

Papusei, dar voi, din creierasul vostru puteti scoate ceva? Bineinteles, in acord cu inatatura Bisericii!

Inca ceva, gradinarilor, ati vazut pe ce topic sunteti?

ma intreb din ce grupare religioasa faceti parte de contestati atat de atre Sinodul...si cred ca stiu de unde sunteti...lupi imbracati in haide de oi.
Frate draga,ma crezi sau nu,cand citesc postarile tale nu stiu daca sa ma apuce rasul sau plansul...Despre ce grupare vorbesti,domnule?Probabil ca tu faci parte din asa ceva,ca tot ii dai cu nu stiu ce dovezi peste dovezi cand ai atatea marturii ale marilor duhovnici si altele.Dar bineinteles,dovezile acelea nu sunt bune,sunt bune numai cele care vreti voi.Inca o data imi confirmi ca ai venit pe site-ul asta numai sa iscodesti,si Doamne fereste poate smintesti pe cineva.
Pritene in momentul de fata sunt mai multe grupari care se poretind ortodoxe, dintre care una a unui fost preot, caterisit, care a aparut destul de des prin presa....

Comportamentul tau este similar celor condusi de el: atacatai continuu Sf. Sinod si manipulati invatatura Sfintilor parinti dupa bunul plac.

de iscodit nu am ce saiscodesc pritene, cine stie, as putea sa ma smintesc din discutii cu cei ca tine. Oricum, daca ar veni cineva sa iscodeasca pe aici l-ar umfla rasul...

Repet un lucru, poate nu am fost eu clar sau nu ai inteles tu: cer dovezi pentru fapte concrete, acuze "lumesti", nu pentru chestiuni care tin de "fineturi" teologice.

Inca ceva: pe vremea comunistilor oamenii erau condamnati fara dovezi. era suficient sa se stranga cativa care sa ii ponegreasca iar asta eara suficient pentru a fi aruncati in inchisoare, mai ales in cazul clericilor. Vad ca aceste "practici" tind sa se perpetueze, e drept, la alt nivel....

Reply With Quote