Subiect: AVORTUL!
View Single Post
Vechi 01.06.2007, 10:18:22
Laurentiu Laurentiu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.08.2005
Implicit

Citat:
În prealabil postat de erzbet
Voi incerca sa raspund pe rand:

Este irelevant daca am sau nu copii, eu discutam la modul general, nu am facut referire sau nu am apelat la propriile mele sentimente in argumentele aduse

Toti Sfintii Parinti si toti preotii nu pot decat sa isi dea cu parerea; nu vor stii niciodata ce inseamna o sarcina, o nastere, un avort, etc. Pot decat presupune.Ca si tine de altfel

documenteaza-te despre Sallie Tisdale, cine este ea si vei avea o supriza: este feminista. A publicat carti despre sex, etc. Nu mai da citatele care se potrivesc in contextul dorit, ca nu merge asa. In plus este usor sa dai copy paste de pe net. Asa pot face si eu si o sa umplu mii de pagini(pro choice).

As vrea sa te vad raspunzand la intrebarile adresate de Dilema. Cu propriile cuvinte si idei, nu citate culese cum iti convine.
Si as mai avea o intrebare, ca o completare: Cate avorturi ai facut tu ca sa stii de trauma suferita despre care vorbesti? Cati preoti au facut? De unde stiu tu ce simte o femeie?

In primul rand eu nu pun citate cum imi convine mie si cum Invata Biserica lui Hristos fara de care nimeni nu se poate mantui..cei ce merg de capul lor fara biserica ori duc o viata care nu se raporteaza aproape deloc la invatatura crestina, ori se duca la alte secte - din doua una
E clara situatia daca contrazici si marii duhovnici mi-am dat seama ce fel de crestin-ortodoxa esti ..
In al doilea rand daca nu ai copii nu cred ca poti pune tu in discutie durerea sarcinii si numai o femeie care a trecut prin asta.
Tocmai de aceea am pus-o pe Sallie Tisdale ...ca numai femeiele ca ea pot fi de acord cu avortul. Pentru ca o femeie cu adevarat credincioasa nu ar face niciodata asa ceva.
Feminismul tocmai asta inseamna:
Din punctul meu de vedere pot caracteriza aceste femei astfel:
Femeia libertina, usuratica care niciodata nu-si va raporta viata la invatatura crestina, nu-i place sa asculte de nimeni si de nimic cand ia o hotarare {mai ales de preotii bisericii} iar daca asculta in cel mai bun caz se consulta cu cei care duc o viata asemanatoare cu a ei {rupti de invatatura bisericii...
Cat despre mustrare nici nu vrea sa auda ..nu vrea sa primeasca ea mustrarea ..pentru ca se considera ca stie prea multe si nu poate sa-i dea ei lectii un simplu slujitor din biserica lui Hristos {preotul}

[color=red]Cum sa vina ea sub patrafir sa-si spuna pacatele??
Ea care stie totul?...intunecata de fumul mandriei ![/color]

In context fiecare este "liber"?? sa faca ceva...desi multi au o conceptie ciudata asupra termenului de libertate..???

Reply With Quote