Citat:
În prealabil postat de dobrin7m
La intrebarile puse de dvs, in legatura cu ce face diavolul privind aspectele de mai sus, eu vad lucrurile cam asa: nu stiu eu exact ce face diavolul cand vede ca oamenii vor sa atinga Crucea lui Hristos .
|
Stimată doamnă, cine vă garantează că e chiar crucea lui Hristos și nu crucea vreunui interesat? În lume sunt sute de mii de relicve cu pretenția de a fi adevărata crucea a lui Hristos. Nici dacă crucea lui Hristos ar fi fost împățită la nivel molecular, nu ar putea exista atâtea "adevărate" cruci ale lui Hristos!
Citat:
În prealabil postat de dobrin7m
Nu stiu daca tresalta de bucurie sau plange de necaz, in schimb vad ca dumneata tresalti de bucurie cand spui ca oamenii sunt ``tinuti in intuneric spiritual`` si ca lesina la ``comanda diavolului.``
|
Se pare că dumneata ești un prooroc de poți vedea stările mele fizice și sufletești. Iartă-mă c-o spun direct: din nefericire ești
prooroc de alt gen, căci lucrurile nu stau așa. Mă întristează să văd atâția semeni și conaționali de-ai mei punându-și speranța în niște obiecte de proveniență dubioasă, în loc de a se încrede în Singurul ce poate da mântuire: Hristos.