View Single Post
Vechi 01.06.2007, 11:36:32
odin odin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 01.03.2007
Implicit

Sa inteleg ca esti pe `stil vechi`?

Mariuse, repet intrebarea: Ce invataturi de credinta ale apostolilor (desi invatatura de credinta nu se limiteaza la invatatura apostolilor, asta pt. cultura generala) au fost schimbate de sinod, ca sa il numesti apostat? ? Repet, vreau sa imi dai un raspuns simplu, concret de invataturi de credinta...

Cat despre faza cu calendarul, ce sa zic... Sa incep sa dau citate? Nu stiu daca are rost...

Mai este un lucru pe care tu nu il intelegi... tu imi dai niste link-uri de pe un site de 2 bani ca si cum mi-ai da link-uri la site-ul Sf. Maxim sau al lui Staniloaie.... Pt, mine nu au nici o valoare articolele respective... nu au acoperire teologica. Deci, autoritatea lor este (finut spus) extrem de obscura... Data viitoare baga un link de pe site-ul Patriarhiei, al vreunei Facultati de teologie, de pe blog-ul vreunui profesor universitar. De la monahi sau `duhovnici` nu vreau link-rui, pt. ca adevaratii monahi nu isi fac site-uri, nu ii gasesti `pe net`, ci in manastire... deci, vreau surse cu o autoritate mai mare... Nu ma face sa imi pierd timpul... asta daca vrei sa avem o discutie, binenteles,.,.
Reply With Quote