Citat:
În prealabil postat de Mihnea Dragomir
În aceeași "logică", ar trebui, pentru ca ființa umană să mai păstreze o oarecare libertate și voință proprie, ar trebui să fie întrebat înainte să i se impună ceva, și anume tăierea cordonului ombilical. Părerea mea este să fie lăsat cu cordonul ombilical netăiat până la vârsta adolescenței, când să fie întrebat dacă dorește sau nu tăierea acestui cordon. E chestie de alegere, pentru ce să impunem copiilor un astfel de eveniment coercitiv ?
Ocazie de rotunjire a veniturilor pentru medicul mamoș și moașă, acest eveniment este motiv de sărbătoare...bon fiscal, chitanță, impozite și taxe pentru plicul dat...necunoscute sistemului medical.
|
ehh, nu e chiar in aceeasi ''logica'' ci in cu totul alt context, aici vorbim de un fapt de incalcare a legilor tarii iar in cazul cordonului ombilical vorbim de un fapt medical absolut firesc...nu cred ca are legatura evaziunea fiscala cu cordonul ombilical.
iar prin taierea cordonului ombilical ii dai libertatea necesara de a se misca, de a se dezvolta si de a evolua.....prin botez nu ii dai nimic ci impui ceva ce nu are sens, nu are importanta , este efectuata doar pentru a fi in randul turmei si atat...ah si sa nu uit paranghelia si manopera preotului.
da, medicul ia bani din urmatoarele motive: salveaza vieti, este supus stresului actului medical si crede -ma nu este ceva usor de suportat, si salariul lui este o cincime din banii castigat intr-un weekend de un preot la moda, preot care sa imi spuneti si mie ce face ca sa merite niste bani munciti din greu de altii!?
vorbesc in cunostinta de cauza, am experienta cu acesti slujitori ai crestinatatii, si experiente jalnice jenante si extrem de graitoare pentru cea ce inseamna de fapt ortodoxia si intr-un final crestinismul.....un mare business, de miliarde de euro si putere pentru a tine masele sub control.