Citat:
|
În prealabil postat de irina77
Draga Laurentiu, nu ai cu cine vorbi din pacate:
"Toti Sfintii Parinti si toti preotii nu pot decat sa isi dea cu parerea; nu vor stii niciodata ce inseamna o sarcina, o nastere, un avort, etc. Pot decat presupune." (erzbet)
"Nu stiu de unde s-or inspira acesti sfinti parinti" (dilema)
Acesti oameni care vin cu asemenea argumente lamentabile se dezic pur si simplu de crestinism si, pe ei, intr-adevar, nu ii poti forta sa nu avorteze pentru ca ei daca nu-i recunosc pe Sfintii Parinti, nu il recunosc nici pe Dumnezeu, care da viata. Te straduiesti degeaba sa le explici, ca sunt insensibili la orice argumente, au nimerit din intamplare pe un forum crestin si se chinuie sa isi demonstreze lorusi, de fapt, ca pacatul nu e pacat.
|
Te insheli Irina77 ele nu-l prea recunosc pe Lavrentziu care ... i-am mai zis eu, ca mi se pare ca a luat-o pe cai sectduhovnicesti, doar ca mai sus era un fel de citat din Biblie, din Vechiul Testament si nu m-am referit la el in mod special, deci vreau sa spun Irina ca nu prea pricepi ce s-a intamplat in acest conflict ca sa-ti potzi da cu presupusul cine este creshtin si cine nu, si cine asculta si cine nu de sfintzii parintzi...
Parerea mea ramane aceiashi, Dillema si Erzbet... sunt superioare ca si atitudine creshtin ortodoxa fatza de cea a lui Lavrentziu care pare-mi se nici nu a auzit de bunul parinte Pimen ... asha ca imi bat gura degeaba ... nu-i mai zic nimic, decat ma stradui sa-i respect citatul de la subsol... e aproape perfect!