Mda, eram sigura Laurentiu ca nu vei raspunde si mai rau, daca dilema a confundat postarile, a avut impresia ca ii era ei adresat mesajul, esti convins ca suntem una si acceasi persoana. Asta dovedeste cat de superficial citesti postarile si cat de ingust iti este orizontul; dilema a spus clar ca are copil si a studiat psihologia, eu am refuzat sa dat date personale; ea a spus ca este imptriva avortului, doar in cazul sarcinilor ce pun in pericol viata femii; eu am spus ca sunt de acord cu avortul. Ca sa nu mai spun ca modul nostru de a raspunde si a ne expune problemele sunt diferite. Dar in fond nu iti datorez explicatii, cauta pretexte, raspunde pe langa subiect, daca iti place sa crezi ca eu si dilema suntem aceeasi persoana, este problema ta...
Daca e sa o luam dupa parerile asemanatoare, si eu pot afirma ca irina si laurentiu sunt aceeasi persoana: au un talent deosebit in a raspunde complet in afara subiectului
"In al doilea rand daca nu ai copii nu cred ca poti pune tu in discutie durerea sarcinii si numai o femeie care a trecut prin asta."
Bine ca stii tu, ca multe avorturi cred ca ai la activ.
Irina si Laurentiu(nu sunt atat de paranoica incat sa cred cu adevarat ca sunteti una si aceeasi persoana) Va rog sa nu depasiti limita bunului simt. Nu v-am jignit niciodata si nu imi dau cu presupusu in ceaa ce va priveste. Daca sunteti asa mari credinciosi cum pretindeti, invtati sa aveti bun simt si sa raspundeti(daca vreti, nu va obliga nimeni) civilizat.
Vsovi, multumesc pentru interventie. Ma bucur ca exista crestini ca tine.
|