Nu cred ca este normal ca un preot sa se comporte astfel si ma intreb daca stiind despre problema lui si o tainuim nu ii facem mai mult rau decat bine decat daca am comunica acest lucru unui superior de-al sau pentru ca acel om sa fie ajutat, totusi, trebuie ca cineva sa se sesizeze ca omul ala cica trebuie sa-i vindece pe altii dar el insusi a luat-o total pe o alta cale din moment ce are asemenea fantezii de satisfacut cu crime, omoruri, violuri si sex non-stop! Nu e normal, degeaba va comportati ca si cand ar fi normal pentru ca nu e normal asa ceva, de la a spune si pana la a face nu este mare pas si gandul precede actiunii, deci un astfel de om e in stare de tot ceea ce scrie si fantezeaza pe internet intr-u mod atat de macabru explicand cum a chinuit el animalele, pe cine ar omori, pe cine ar viola si trimite la prostitutie, plus povesti sexuale incredibile cu maicute si prostii de genul asta! Nu este normal asa ceva, inseamna ca fie le-a pus in practica, fie intentioneaza, si mai mult ca sigur ca e la mijloc o afectiune psihica, asta e intuitia mea sincera!
|