View Single Post
Vechi 31.10.2010, 20:46:17
Monalisa Monalisa is offline
Banned

Data înregistrării: 23.10.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de alex marian Vezi mesajul
@vidoveczandrei :imi pare rau, dar fii mai coerent in exprimari si foloseste cu incredere semnele de punctuatie, din simplul motiv ca mesajele scrise devin greu de inteles. Ca sa nu te superi pe mine iti dau exemplu:"da zici tu ceva,dar ce spui de oameni care fac sau deseneaza monstrii,desi nu mai sunt un copil mic,dar uitate si tu acele desene sau la filme ce spui?".

Adevarat, sunt multi care deseneaza chipuri incornorate, daca la asta te referi. Ei pretind ca transmit un mesaj prin aceste desene. Nu inteleg de ce sunt atat de apreciate astfel de desene in loc sa fie apreciat unul cu Maica Domnului, cu un inger..

Monalisa, nu inteleg de unde ai atat de multe informatii in legatura cu acest parinte.Ai vre-o camera in camera lui? Si in elgatura cu ce ai spus "Ma gandesc ca poate ca daca ar darui din golul sau sufletesc vorbind la spovedanie cu cineva"..asta inseamna sa se spovedeasca unui mirean? Eu cred ca problema ii apartine, si rezolvarea o gaseste prin spovedanie la duhovnicul sau, o data la 40zile.
Daca exista acest caz, sa ne rugam pentru el ca Dumnezeu sa-i lumineze mintea!

Dar eu cred ca ne cam abatem de la tematica topicului.
Eu nu umplu cu camerele - chiar atat de perversa nu sunt- si nu vreau sa fac nimanui rau dar ei sunt in stare sa faca rau cu foarte mare usurinta! Sa se spovedeasca, normal, dar atunci de ce scrie povesti macabre ce ar face el altuia, cum i-ar omori pe altii, povesteste cu lux de amanunte cum cineva a omorat pe altcineva, mie nu mi se pare normal un astfeld e lucru! chiar eu cand sunt in cea mai nervoasa stare si imi vine sa urlu nu as putea sa scriu asa ceva atat de macabru, efectiv nu pot sa scriu asa ceva! tocmai de aceea zic ca astfeld e oameni sunt capabili de orice, inclusiv sa inregistreze, filmeze, sa faca tot ce le sta in putinta ca sa faca rau cui vor! nu as mai avea niciodata incredere intr-o asemenea persoana, m-am lecuit asa de tare incat am grave probleme cu increderea in oameni, asa de mult rau mi-a facut acel "duhovnic" asa zis care vroia sa ma ajute, de fapt a facut numai rau! tocmai ca acesti oameni nu stiu pastra secretul spovedaniei, le spui ceva, ii mananca limba vin si scriu aici totul! tot asa a facut un alt preot care o fata s-a dus la el si i-a zis un pacat groaznic ce l-a facut ei el la scoala le-a zis tuturor prin viu grai cum o fata a venit si ce i-a zis si normal ca acum toata lumea ste ce a facut fata aia numai ea nu stie ca toata lumea stie! cum este posibil asa ceva, sa zici cu atata usuratate sa spui ce ti-a zis altcineva, intr-un asemenea om se mai poate avea incredere? foarte greu, increderea se construieste dar data fiind limbutia acestor oameni ....
Reply With Quote