View Single Post
Vechi 21.06.2006, 10:23:41
Mircea
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de daliapantelimon
Citat:
Īn prealabil postat de MMihail
Ai dreptate - este nevoie de discernamant in orice. Insa am vrut sa subliniez ca nu este o perspectiva mai morala sau mai ortodoxa sau mai spirituala sa consideri ca nu este important aspectul fizic. Am intalnit deseori aceasta conceptie ca doar cei materiali, profani vad aspectul fizic la persoana iubita. Oricum nu trebuie exagerat in nici o directie. Nu trebuie sa exagerezi deci nici in directia asta - sa cauti cea mai frumoasa fata, ci una a carei frumusete si carcter te odihneste (cum spunea Parintele Paisie).
DRAGII MEI, CELLA SERGHI SPUNEA CA O FEMEIE POATE FI MEREU INLOCUITA DE ALTA MAI FRUMOASA, MAI BOGATA, MAI DESTEAPTA, MAI-MAI. INSA CEEA CE-I CONFERA UNICITATE IN OCHII BARBATULUI EI ESTE SUFLETUL, AMALGAMUL DE CREDINTA, BUNATATE, ASCULTARE, SMERENIE.POATE CA NICI EL SI NICI EA NU-SI DAU SEAMA CE ANUME ESTE, DAR ESTE..
:)Daca relatia lor se conduce dupa valorile lumii, evident ca nu va dura, intotdeauna va apare un(o) altul/alta mai si mai... Cred ca o relatie dintre un barbat si o femeie trebuie sa se bazeze pe sinceritate, respect reciproc, dorinta de intrajutorare, comunicare continua si pe credinta vie. Inainte de a face pasul ce duce la casatorie, trebuie ca cei doi sa ceara sfatul duhovnicului si sa obtina binecuvantarea parintilor si a duhovnicului. Din pacate, toti mai putini se ghideaza dupa aceste principii si relatiile dintre femei si barbati sunt din ce in ce mai dificile. Este duhul acesta al lumii care otraveste totul, oamenii ridica ziduri intre ei si iaca, ajung sa traiasca singuri...
Reply With Quote