View Single Post
Vechi 31.10.2010, 22:31:16
credo 325 credo 325 is offline
Junior Member

Data înregistrării: 05.10.2010
Implicit pravila alba

exista pravila alba scrisa de parintele Arsenie Boca, ca sa fie mai aproape de noi atat geografic cat si temporal. acolo e scris negru pe alb cum stau lucurrile. casnicia este pentru nastere de copii. asta nu inseamna ca actul sexual trebuie sa fie o tortura nici pe departe. trebuie sa izvorasca din iubire. iubirea reala vine numai de la Sfantul Duh. restul e patima. si noi cu asta ne luptam. la cununie daca te-ai pazit fecioria sau daca nu ai fost fecioara dar nu te-ai culcat cu barbatul pana in noaptea nuntii, te-ai spovedit curat si impartasit vne binecuvantarea Duhului Sfant asupra mirilor. cununia este o taina, nu un prilej de a bea si de a te distra mai vartos. la sfantul Maslu dansam si ne imbatam?nu. la cununie oare de ce o facm? o taina atat de mare si de infricosatoare.apoi sunt timpuri de impreunare, nu oricand si oricum, martea si joia doar dar nu si in timpul posturilor. sa stiti ca se poate. nu-mi inchipuiam a vom putea sa facem asta dar se poate. cu post si rugaciune nici nu te mai trage ata la sex. eu sunt casatorita de cateva luni si multumesc lui Dumnezeu cu darul Lui am reusit sa tinem. cununia te face un singur trup. Dumnezeu lucreaza atunci din plin, numai El stie ce face dar te face un singur trup. e chestie reala, nu-i basm. chiar incepi sa semeni cu celalalt. se intampla ceva acolo ce numai bunul Dumnezeu stie ca de aia e taina.dar bunul si dulcele nostru Mantuitor nu te preseaza daca vede ca nu poti, te ia cu binisorul, mai si cate o palmuta si usor usor vin toate. banuiesc ca cine a venit de curand in sanul bisericii nu poate dintr-o data sa tina pravila. dar ajuta bunul Dumnezeu. cat despre perversiuni sunt excluse total int-o casnicie crestina. ele ne tin legate de patima asta sexuala, care s-a instaurat in noi odata cu caderea din Rai. si ne indeparteaza de bunul Dumnezeu. stiti ca pentru sex oral canoanele bisericii interzic impartasania pana la sfarsitul vietii? pt ca bunul Dumnezeu ne-a dat gura sa-l slavim pe El. nu vreau sa par vreo incuiata ca inainte de a ma intoatrce bunul Dumnezeu cat a putut cu mine indaratnica la El am trait si eu o viata cum a trait toata lumea din ziua de azi. cam atat. Doamne ajuta!
Reply With Quote