View Single Post
Vechi 01.06.2007, 15:13:51
romandragut romandragut is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.02.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Grigorie
Citat:
În prealabil postat de ancah
Dumnezeu ne invata sa iubim oamenii, dar sa uram faptele reprobabile. Si daca pe un om il convingi ca faptele sunt bune, dar pe Dumnezeu nu-L vei convinge in veci.
Romandragut, cred ca ancah vrea sa spuna ca o fapta este considerata pacatoasa nu printr-o conventie omeneasca, care eventual poate fi schimbata, ci pentru ca contravine legii lui Dumnezeu. Chiar daca toate parlamentele din lume ar vota normalitatea homosexualitatii (sau a avortului, sau a eutanasiei ...), inaintea lui Dumnezeu acestea tot pacate vor fi. Degeaba incearca oamenii sa dea legi care sa adoarma constiinta, legea lui Dumnezeu ramane neschimbata.

"Va veni o vreme cand nu vor mai suferi invatatura sanatoasa, ci - dornici sa-si desfateze auzul - isi vor gramadi invatatori dupa poftele lor, si isi vor intoarce auzul de la adevar si se vor abate catre basme."
(II Timotei, 4, 3-4 )
eu cred ca dulnezeu este "fabricat" tot de oameni. si probabil este una dintre cele mai frumoase creatii omenesti.

sunteti amandoi sa discutam despre aceste treburi pe topicul referitor la homosexualitate?
Reply With Quote