Citat:
În prealabil postat de anna21
Danyel, tu esti ortodox?
Daca esti cu adevarat ortodox, atunci poate iti sunt de folos informatiile:
1. Biblia pe care o folosesti (din care ai preluat citatul de semnatura), NU este ortodoxa.
2. Sursa catre care ai facut trimitere, iar, NU este ortodoxa, dimpotriva, o pagina am deschis si am gasit ca Preacurata Maica Domnului este defaimata.
Va rog folositi materiale ortodoxe, nu hulitoare!
Pe acest site se gasesc destule.
|
Da sunt ortodox, Folosesc in mod obisnuit Biblia ortodoxa, dar semnatura nu e dupa o traducere ortodoxa deoarece , in traducerea ortodoxa cele doua versete sunt mai greoaie
"Cel ce seamănă în trupul său însuși, din trup va secera stricăciune; iar cel ce seamănă în Duhul, din Duh va secera viață veșnică. "
"Și pacea lui Hristos, întru care ați fost chemați, ca să fiți un singur trup, să stăpânească în inimile voastre; și fiți mulțumitori. "
"
Sursele sunt intradevar neo-protestante dar adeveresc despre Hristos, nu am afirmat ca asi fi de acord cu tot ce este scris acolo, dar pentru intrebarile puse de joshoo , acolo exista raspunsuri foarte bine structurate si simplu de inteles
daca tot ai amintit de alte surse, ar fi de dorit sa le postezi pentru o mai buna informare, cu cat mai multe cu atat mai bine:)