View Single Post
Vechi 01.11.2010, 19:47:51
danyel danyel is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2006
Locație: Cluj Napoca, Ardeal ,Romania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de anna21 Vezi mesajul
Danyel, tu esti ortodox?

Daca esti cu adevarat ortodox, atunci poate iti sunt de folos informatiile:
1. Biblia pe care o folosesti (din care ai preluat citatul de semnatura), NU este ortodoxa.

2. Sursa catre care ai facut trimitere, iar, NU este ortodoxa, dimpotriva, o pagina am deschis si am gasit ca Preacurata Maica Domnului este defaimata.

Va rog folositi materiale ortodoxe, nu hulitoare!
Pe acest site se gasesc destule.

Da sunt ortodox, Folosesc in mod obisnuit Biblia ortodoxa, dar semnatura nu e dupa o traducere ortodoxa deoarece , in traducerea ortodoxa cele doua versete sunt mai greoaie

"Cel ce seamănă în trupul său însuși, din trup va secera stricăciune; iar cel ce seamănă în Duhul, din Duh va secera viață veșnică. "

"Și pacea lui Hristos, întru care ați fost chemați, ca să fiți un singur trup, să stăpânească în inimile voastre; și fiți mulțumitori. "
"

Sursele sunt intradevar neo-protestante dar adeveresc despre Hristos, nu am afirmat ca asi fi de acord cu tot ce este scris acolo, dar pentru intrebarile puse de joshoo , acolo exista raspunsuri foarte bine structurate si simplu de inteles

daca tot ai amintit de alte surse, ar fi de dorit sa le postezi pentru o mai buna informare, cu cat mai multe cu atat mai bine:)

Pacea lui Hristos, la care ați fost chemați, ca să alcătuiți un singur trup, să stăpânească în inimile voastre, și fiți recunoscători.(Coloseni 3:15)

Last edited by danyel; 01.11.2010 at 19:50:55.
Reply With Quote