Citat:
Īn prealabil postat de Callyope
Demonstreaza tu ca nu este adevarat! (...) Nu are importanta daca a spus-o Einstein sau altcineva, este important cat adevar este in fraza asta.
|
Aici cred ca ne-am lamurit. Eu am negat originalitatea textului. Restul e... teorie a-la-Corut!!
Citat:
Nu este deloc jenant este chiar o onoare sa poti sa-L marturisesti pe Dumnezeu oriunde si oricand.
|
Nu prea inteleg ce-ai inteles tu? Eu m-am referit ca este jenant sa vinzi castraveti gradinarului. A ne lauda si umfla in pene cu credinta noastra numai pentru a-i da satisfactie unui individ bolnav, inseamna a-l lua prea mult in seama. Si nu e cazul. Cu toate astea, pentru bucuria ta, eu am adus cateva contraargumente palpabile mesajului tau anterior. In loc sa te bucure, vad ca te-a deranjat.
Citat:
Cam multa aroganta si rautate! Voi v-ati saturat, dar cine sunteti voi??
|
Aroganta a fost a ta, daca nu-ti este cu suparare si mi se pare ca ai fost tratata ca atare. Deocamdata noi cam stim cine suntem... noi, dar nu prea stim mare lucru despre tine!...
Citat:
Nu v-a dat nimeni acest drept!
|
Nu s-a luat nimeni de tine gratuit, ci fiindca i-ai luat apararea unui aiurit care-L terfeleste pe Mantuitorul Iisus. Nu poza in victima smerita ca esti penibila!
Citat:
Credeam ca o sa fie o placere sa fiu printre cei credinciosi o sa aflu multa mangaiere si multe intelesuri, dar m-am inselat...aveti o atitudine aroganta si atotcunoscatoare. Vorbiti de minuni, dece nu explicati intelesurile din vorbele Sfintilor pe care ii afisati cu mandrie la avatar? Se presupune ca voi trebuie sa ne invatati pe noi, cu rabdare si cu bunatate, nu sa ne suportati ca si cum ne ati face o favoare si sa spuneti o rugaciune pentru noi. Invatati-ne sa spunem singuri rugaciunea!
|
Pentru cine intra cu ganduri pasnice, chiar este o placere si o binecuvantare, fiindca gaseste aici absolut tot ce are nevoie pentru suflet. Despre Sfintii Parinti, nu-ti ajunge o viata sa poti citi tot ce-ti pune la dispozitie acest forum, cu oamenii lui... aroganti. Din pacate nu e cazul sa te lamentezi pentru aroganta noastra. Noi primim pe oricine cu bratele deschise, dar incaltamintea murdara trebuie sa ramana la usa!...