Citat:
În prealabil postat de nicoletajuravle
ma bucur pt site-urile acestea am ascultat si cel referitor la parinti mantuiti-va copiii si mi-au dat lacrimile sper sa imi pot invata copii sa discearna intre bine si rau sa aleaga numai ce-i bun
Doamne ajuta !
|
parerea mea...orice negativ pentru copii este nociv si faptul ca isi aude tatul injurandu-l sau plesnindu-l, s-au mama tipand la el fara motiv.
Televizorul este beneific pentru toate varstele daca ai programe educative. De ex in occident sunt programe care solicita parintii sa isi protejeze copii prin asanumitul "control parental". Numai parintii au acces la anumite canale prin anumite coduri pe care copii nu pot sa le cunoasca. Dar in tara nu avem asa ceva inca. ce poti sa faci e sa cumperi un alt tv. chiar la second si sa aiba acces doar la programe educative si desene animate. Dar de nu aveti posibilitatea...pur si simplu pana la varsta de 12 ani sa i se faca program si sa nu i se permita filme violente sau chestii de genul asta. Adevarul ca tv in romania a devenit dezastru... si pentru adulti e scandaloasa...asa ca Doamne ajuta!