Citat:
În prealabil postat de antoniap
Aici cred ca a gresit binecuvantatul. Se intampla si la case mai mari. Exista multi duhovnici care spun clar ca nu este bine sa apelam la acest tip de tratament. Exista energii demonice si divine. Cine ii garanteaza bolnavului ca primeste energia divina? Se poate ca pentru iluzia de sanatate astfel obtinuta sa plateasca un pret: demonizarea.
Femeia cu scurgere de sange doar s-a atins de haina Mantuitorului si s-a vindecat. Nu s-a dus sa faca nu stiu cate proceduri contra cost. Aceea s-a vindecat cu ajutorul lui Dumnezeu. De ce sa nu alergam la Dumnezeu si acum? Este mai comod sa mergem la bioenergetician, caci nu ne cere nici sa ne spovedim, nici sa postim, nici sa ne rugam!
Adica, iata ca omul zilelor noastre cauta solutii de a se descurca fara ajutorul lui Dumnezeu! Pai, daca n-avem noi nevoie de Dumnezeu, nici Dumnezeu n-are nevoie de asa oameni! Si, daca vine vaiul peste noi, n-avem decat sa ne rugam tot la bioenergetician sa ne ajute cumva...
|
Eu totusi nu cred ca se intampla"si la case mari" pt ca parintele era informat (stia dansul ceva,nu precum alti sfinti parinti care,sa mi se ierte,stau in chilia lor si sunt "sigilati" de societate.D-zeu nu incurajeaza singuratatea pt ca El spune ca suntem cu totii frati si mai repede te mantuiesti cand ai ocazii sa faci fapte bune-dovezi- decat sa te rogi-cu toate acestea nu combat rugaciunea-).Dupa cum relateaza in carte "nu m-a ajutat cu nimic pana acum"inseamna ca nu numai ca s-a informat,dar a si apelat.Personal,nu consider acupunctura sau homeopatia un lucru rau.Gandeste-te:homeopatia se bazeaza pe o reteta naturista cu pastile 100% organice,nu se apeleaza la substante chimice ascunse,care sa faca bine pe o parte si in cealalta parte sa-ti provoace alte boli.Personal,apelez cu mai mare incredere la suplimente naturiste decat cele conventionale.
IAr omul din zilele noastre nu face un pacat pt ca apeleaza la un "medic".Iniante medicina alopata era considerata o erezie'culmea tot de Crestinism,iar acum?uite-o unde a ajuns....atat de sus incat e considerata stiinta!Ca bioenergicienii nu te indeamna la rugaciune si post?NU as crede acest lucru.Un bioenergician adevarat(cu dau de Sus) mereu in terapiile lui(cristaloterapie sau altele)pune omul sa spuna o rugaciune in gand sau sa-si invoace ingerul pazitor(repet ca nu la toti )