Citat:
În prealabil postat de ancah
dillema, dar tu ai auzit de abstinenta? adica este absolut necesar sa urmezi Sodomei si Gomorrei? Tu ce fel de teologie ai studiat? Ca sa inteleg de unde ai acest fel de a vorbi cu oamenii? Orice ai afirma, ai stil protestant, iar biblia ta este a lui Cornilescu. Se gasesc biblii la toate bisericile, cu cruce pe ele. Au aparut acum chiar comentate in format mare si foarte frumos legate.
|
Ce are abstinenta cu homosexualismul? Si crezi ca ai care au terminat teologia sunt cu stea in frunte? Doar ca in Biblie nu am gasit ideea de hermafrodism...poate nu am citit bine in Biblie. Cei care adopta homosexualitatea doar ca sunt complexati psihic de femei sau ca un hatar de a-si satisface obsenitatile bolnave e pacat. Dar ce te faci in cazul hermafroditilor. Nu am dat cu parul si nu sunt protestanta. Si as vrea sa incetati cu chestii de astea. faptul ca doresc sa impartasesc o idee ca crestina nu inseamna ca trebuie sa imi incui creierul. Trebuie sa caut si cauza, daca tot D-zeu mi-a dat un creier. Si parca Biblia nu e "credeti si nu cercetati" asa-i? daca sunt crestina trebuie sa imi pun botnita si ochelari de cal? Si protestantii sunt impotriva homosexualilor daca tot au aceeasi Biblie stiai?
Deci dupa cum spuneam sunt unii care au ghinionul sa fie hermafroditi... asa se mai explica homosexualitatea.
http://www.medfam.ro/rompres/modules.php?name=News&file=article&sid=5206
Dar sunt unii care datorita mintii pervertite doresc sa isi satisfaca mintea murdara prin orice. Aia nu mai au D-zeu.
Daca sunt pe forum si indivizi homosexuali botezati crestini..probabil sunt si ei in cautarea adevarului ...dar daca ii respingi nu ai sa ii ajuti cu nimic. In schimb daca ai sa ii ajuti cu un sfat ..sa mearga la duhovnic si la un psiholog sa afle baza problemei lui si sa il primesti cu bratele deschise cum te-a primit si pe tine Hristos (ca nimeni nu e fara de pacat) ai sa ajuti mai mult... dar cu siguranta nu cu atitudea asta de superioritate