View Single Post
Vechi 03.11.2010, 20:29:08
Erethorn Erethorn is offline
Banned

Data înregistrării: 28.12.2009
Locație: Timisoara
Religia: Catolic
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Scotsman Vezi mesajul
Printr-o frumoasa coincidenta chiar astazi am auzit(inregistrare) si eu o predica cu acesta tema ,,Indurarea si dragostea Lui".Cele postate de dvs au venit ca o excelenta continuare.Personal nu stiam de acesta calugarita poloneza dar omul cat traieste invata.,,Nu sunt înconjurat de străji.">acesta mi s-a parut o replica la care chiar merita sa ne gandim mai des.As dori sa folosesc odata acesta replica drept motto daca se poate,cu citarea sursei bineinteles.Toate cele bune.
Citatele sunt din jurnalul Faustinei Kowalska, intitulat "Indurarea divina in sufletul meu". Traducerea am facut-o eu, din engleza, cat m-am priceput. Din cate stiu, cartea a fost publicata si in romana, dar nu am gasit-o inca de vanzare.

Carmina - daca un moderator va gasi de cuvinta, poate muta topicul unde i se pare mai potrivit. Mie mi s-a parut ca are cea mai mare legatura cu Taina Spovedaniei, despre care, de altfel, si vorbeste, in mod metaforic, si ca atare am postat-o aici. Nu vad unde sunt nepotrivirile doctrinare.
Reply With Quote