Citat:
În prealabil postat de Scotsman
Printr-o frumoasa coincidenta chiar astazi am auzit(inregistrare) si eu o predica cu acesta tema ,,Indurarea si dragostea Lui".Cele postate de dvs au venit ca o excelenta continuare.Personal nu stiam de acesta calugarita poloneza dar omul cat traieste invata.,,Nu sunt înconjurat de străji.">acesta mi s-a parut o replica la care chiar merita sa ne gandim mai des.As dori sa folosesc odata acesta replica drept motto daca se poate,cu citarea sursei bineinteles.Toate cele bune.
|
Citatele sunt din jurnalul Faustinei Kowalska, intitulat "Indurarea divina in sufletul meu". Traducerea am facut-o eu, din engleza, cat m-am priceput. Din cate stiu, cartea a fost publicata si in romana, dar nu am gasit-o inca de vanzare.
Carmina - daca un moderator va gasi de cuvinta, poate muta topicul unde i se pare mai potrivit. Mie mi s-a parut ca are cea mai mare legatura cu Taina Spovedaniei, despre care, de altfel, si vorbeste, in mod metaforic, si ca atare am postat-o aici. Nu vad unde sunt nepotrivirile doctrinare.