View Single Post
Vechi 05.11.2010, 09:10:45
dobrin7m's Avatar
dobrin7m dobrin7m is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.08.2010
Locație: Londra
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de tricesimusquintus Vezi mesajul
Se pare că dumneata ești un prooroc de poți vedea stările mele fizice și sufletești. Iartă-mă c-o spun direct: din nefericire ești prooroc de alt gen, căci lucrurile nu stau așa. Mă întristează să văd atâția semeni și conaționali de-ai mei punându-și speranța în niște obiecte de proveniență dubioasă, în loc de a se încrede în Singurul ce poate da mântuire: Hristos.
Orice om cu un pic de experienta poate sa isi dea seama din cuprinsul ideilor altui om cum este sau ce stare sufleteasca are. Nu trebuie sa fii prooroc pentru asta. Insinuarea subtila a dvs, cu tinutul omului in intuneric de catre ortodoxie este de-a dreptul oribila. Cel care face astfel de insinuari cum este?
Spuneti ca tresalta diavolul de bucurie cand vede oamenii inghesuindu-se la biserica, la moaste, etc. Si eu intrebam firesc de unde stiti asta? l-ati vazut? subtil aruncati vorbe, dar va fac un anunt: nu la toti oamenii prinde subtilitatile rauvoitoare ale dvs. iar vorbele subtile ale dvs nu au efectul scontat, decat la cei incepatori.

despre puterea Crucii nu spun eu aici, dar v-am facut o invitatie mai sus, sa mergeti singur la Sfantul Munte si sa va lamuriti pe propria piele de puterile ei.
Oamenii nu isi pun nadejde in obiecte de provenienta dubioasa si cu siguranta nu au incetat sa creada in Hristos.
Omul crestin cinsteste crucea pe care Hristos a fost rastignit si isi indrepta pasii si viata spre mantuire prin faptele sale.
Reply With Quote