Citat:
În prealabil postat de Daniel777
Din pacate ,spunem ca poate....Nu avem fapte ,marturii concrete din partea lui...Sa speram atunci ca poate se mantuieste..
Eu insa ma refeream la faptul de a influenta pe altii in acest sens,daca vorbim de relatia cultura-mantuire,si daca il declaram un om de valoare...Un om de valoare ,prin definitie,impartaseste si altora valori...
|
HRISTOS va judeca!!!
Si totusi...nu este al nostru a judeca, a osandi pe cineva mai ales ca acel suflet acum se afla in mana Creatorului sau...
Sfintii parintii ne invata ca atunci cand nu putem spune ceva bun despre cineva, este mai bine sa tacem. Altiminteri ne putem situa in postura celui care are curaj sa arunce cu piatra.De ce oare il iubesc si il admira atatia oameni? Poate pt.ca in acele vremuri de dinainte de "89, ce pareau lipsite de speranta, pe multi ii facea sa creada ca mai sunt si oameni care au curaj, care mai spera, care mai lupta....
Dar cred ca toti oamenii crestin ortodocsi pot face ceva pentru cel care in curuand va merge la judecata...la Judecata Finala vom merge toti.Putem spune despre noi ca suntem fara de pacat? Cred ca cel mai nimerit lucru in acest moment este sa ne rugam ca Mantuitorul nostru Iiisus Hristos sa aiba mila fata de acest suflet, DA, cel care cunoaste faptele, gandurile, sentimentele si toate cele ascunse ale noastre, EL va judeca!
Inca odata Dzeu sa-l ierte si sa-l odihneasca in pace.