View Single Post
Vechi 05.11.2010, 18:24:49
mariamargareta mariamargareta is offline
Banned

Data înregistrării: 04.12.2008
Religia: Ortodox
Implicit 265.Cum bagatelizează sectanții de la “Noul Ierusalim–Pucioasa” superlativul absolut

265. CEL...CEA... MAI MARE - sau cum bagatelizează sectanții de la “Noul Ierusalim – Pucioasa” până și superlativul absolut (IV)

*

Cea mai mare grijă a pucioșilor va trebui să fie “mângâierea zbaterii în care trudește Domnul să-Și arate slava Sa”:

“Acest cuvânt este pentru timpul care mai este de lucrat, și nimeni nu va mai avea îndreptățire dacă va lipsi de la lucru fără binecuvântate pricini, căci slava Domnului se zbate să-și facă arătarea, și voi să nu mai aveți mai mare grijă decât să mângâiați zbaterea în care trudește Domnul să-Și arate slava Sa. ” (Citat din “Cuvântul lui Dumnezeu” de la Pucioasa, din 6.10.1991)

Cea mai mare grijă a pucioșilor va trebui să fie “rugăciunea cea vie a Duhului Sfânt lucrător în ei”:

“Să nu aveți grijă mai mare ca și grija pentru a ține aprins focul jertfei care arde de la rugăciunea cea vie a Duhului Sfânt lucrător în voi. Asta a fost așteptarea Mea de veacuri, să am lucrarea Duhului Sfânt, Cel fără robie, Care lucrează din Sine și Care grăiește din Sine. ” (Citat din “Cuvântul lui Dumnezeu” de la Pucioasa, din 13-6-1993)

Cea mai mare grijă a pucioșilor va trebui să fie grija de liderii pucioși care aduc “Cuvântul”:

“Eu în toată vremea învățăturii Mele de peste tine te-am învățat să ai grijă de cei ce Mă poartă spre tine și de cei ce te poartă spre Mine și să nu ai o mai mare grijă ca grija aceasta care-ți dă viață ție înaintea Mea. (Citat din “Cuvântul lui Dumnezeu” de la Pucioasa, din 27-9-2003)

Cea mai mare grijă a pucioșilor va trebui să fie grija de rânduiala “Domnului” de la Pucioasa:

“ Dar pentru aceasta trebuie ascultare de rânduiala Mea, ca să stea inima ta în mâna Mea mereu, cu toate din ea, poporul Meu. Cea mai mare grijă, aceasta ar trebui să-ți fie...” (Citat din “Cuvântul lui Dumnezeu” de la Pucioasa, din 27-9-2003)

Cea mai mare grijă a pucioșilor va trebui să fie “Duhul Domnului lor în ei și între ei”:

“Cea mai mare grijă să vă fie Duhul Meu în voi.(Citat din “Cuvântul lui Dumnezeu” de la Pucioasa, din 5-06-2003)

“... și de aceea v-am povățuit Eu ca cea mai mare grijă să vă fie Duhul Meu din voi și dintre voi, și fără această grijă nici o clipă să nu stați... (Citat din “Cuvântul lui Dumnezeu” de la Pucioasa, din 22-6-2003)

Cea mai mare grijă a pucioșilor va trebui să fie “pentru liderii lor cei trudiți” și “pentru pacea și puterea lucrului la izvodirea cărții Cuvântul lui Dumnezeu”:

“Cobor peste voi, copii trudiți la lucrul Meu și peste cei ce trudesc lângă voi pentru ființa cărții cuvântului Meu cel de cincizeci de ani. Cobor binecuvântare mare, dar cea mai mare grijă să nu fie între cei rămași ai Mei ca și grija de voi, cei ce trudiți, și de pacea din voi pentru puterea lucrului cel spre ființa cărții, fiilor.(Citat din “Cuvântul lui Dumnezeu” de la Pucioasa, din 17-04-2005)

Cea mai mare grijă a pucioșilor va trebui să fie “împlinirea Cuvântului de la Pucioasa la vreme, și apoi de-a pururi”:

“...și tot cuvântul Meu trebuie împlinit la vreme, și apoi de-a pururi. Mai mare grijă ca aceasta să nu se vadă la voi, că voi trebuie să fiți sfinți din zori și până în zori, și așa să petreceți cu Mine, căci sfinții petrec cu Dumnezeu, fiilor. (Citat din “Cuvântul lui Dumnezeu” de la Pucioasa, din21-4-2002)

Cea mai mare grijă a pucioșilor va trebui să fie “grija pentru cărarea de Cuvânt pe pământ”:

“O, Eu mereu te-am învățat și te-am rugat să nu ai o mai întâi și o mai mare grijă ca și grija pentru cărarea Mea cuvânt pe pământ.(Citat din “Cuvântul lui Dumnezeu” de la Pucioasa, din 27-9-2006)

Cea mai mare grijă a pucioșilor va trebui să fie “ascultarea de călăuzele de la Pucioasa”:

“O, să nu ai grijă mai mare ziua și noaptea ca și grija de a Mă asculta așa cum Eu te călăuzesc să faci și să lucrezi, ca să nu te doară de la greșeala neascultării, tată.(Citat din “Cuvântul lui Dumnezeu” de la Pucioasa, din 23-2-2010)

Cea mai mare grijă a Domnului Pucioasei este “grija de poporul Lui”:

“Cobor din Tatăl, cobor la poporul cuvântului Meu ca să-i dau vlagă și mereu să-i dau, că nu mai am în cer și pe pământ grijă mai mare ca și grija de el, fiindcă Îmi trebuie un popor credincios acum, la sfârșit de timp, ca să împlinesc prin credința lui venirea Mea cea de azi ...(Citat din “Cuvântul lui Dumnezeu” de la Pucioasa, din 2-5-2010)