View Single Post
Vechi 06.11.2010, 22:24:24
iustin10 iustin10 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.01.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristiboss56 Vezi mesajul
Oare cum ne simtim noi , draga Iustin ? Suntem noi oare far de pacat si vrednici de a arunca cu pietre ? Suntem noi , oare , atat de buni ,ca avem acest drept sa spunem ca X sau Y este mai putin bun , sau foarte rau ? Cine ne da acest drept ? Ne-am folosit noi oare toti Talantii de judecam un om care a lasat ceva in urma lui , si acel cava exista , va exista in inima si consinta multor generatii de acum incolo ! Asa ca , hai mai intai sa vedem ce simtim noi insine despre noi , cu toata sinceritatea , si sa tragem o linie ca sa vedem ce lasam noi in comparatie cu Adrian Paunescu ( Dumnezeu sa-l odihneasca !+ )
Pai uite ca mincinosul mai are si momente de sinceritate.Daca nu l-am inghitit ,nu l-am inghitit,ce vrei? Vrei sa mint ca mi-a placut? Toti cei agresivi (si asa era el la tv) imi inspira o anumita respingere .Dar tu ar trebui sa observi altceva .Daca tot citesti ceea ce zic,ar trebui sa observi ca m-am cait de tot semi-dispretul care i l-am purtat,si ca am sfarsit prin a il iubi.Si nu acum ca a murit,ci cu cateva zile sau saptamani inainte de a muri,cand am auzit ca e bolnav. Acum vreo saptamana am scris pe forum despre el ,cand era doar bolnav,si nimeni nu stia ca va muri.
Efectiv mi-am dorit din tot sufletul ca acest om sa se mantuiasca in cele din urma,pt ca a purtat cumva deziluziile,si razvratirile noastre.
Scuza-ma, dar eu nu pot fi integral de o parte sau de alta,decat in cazul vreunui sfant,sau al vreunui monstru .Tuturor celorlalti,le acord sanse si circumstante atenuante,pana in ultima clipa .