Citat:
În prealabil postat de Erethorn
Am impresia ca ati incercat sa-i dati dreptate domnului Dragomir, care vorbea mai sus despre intoleranta laicilor ortodocsi.
Mare noroc ca nu sunteti dumneavoastra cel care da verdicte finale asupra sfinteniei si mantuirii.
Intrebat daca e bine sa fie venerati sfintii catolici, Parintele Arsenie Boca a raspuns ca da, cu conditia sa nu fie uitati cei ortodocsi.
Cum impacati sfintenia Parintelui Arsenie cu afirmatia sa ca sfintii catolici pot fi venerati si cu parerile dumneavoastra ?
|
Cel mai simplu cred ca ar fi de dat exemple .Dati-mi exemple de 2..3 sfinti catolici si daca aveti un link catre viata lor.Nu cred ca putem judeca noi,dar macar pot spune ce imi dicteaza sufletul.Caci sfantul se cunoaste dupa smerenie pocainta si dragoste.Eu cred ca de acieasi raceala vb si catalin cand se refera la minunile catolice.Si eu intr-o catedrala catolica ma simt la fel de rece sufleteste.
Pe cand daca citesc viata unui sfant ortodox,chiar daca pe moment mi se pare inuman de mare exigenta acestuia cu sine ,apoi imi dau seama ca e singura cale.