Citat:
În prealabil postat de dillema
Nu ca vreau sa promovez avortul...nu as putea sa imi ucid viitoarea odrasla din pantece dupa toata suferinta si bucuria care mi-o aduce, dar in cazul ca imi pune viata in pericol voi face avort (ca sarcina ectopica).
1.Tu ce preferi in cazul fereasca D-zeu sotia ta ar fi in acest caz? Ai lasa-o sa moara? Biserica in cazul avortului terapeutic da un canon de un an, iar in cel la cerere de 7 ani. Nu ai prefera sa iti vezi sotia langa tine chiar daca va avea drept canon sa isi ispaseasca pacatul 1 an sau 7 ani?
2. In cazul cand ai o familie fericita , doi copii si sotia ramane insarcinata in urma unui viol, ai accepta sa cresti acel copil? Sa il de-a la adoptie sotia nu ar accepta caci e totsange din sangele ei, chiar daca nu e al tau.
3. Fiica ta a fost violata la 13-14 ani si ramane insarcinata de un tigan. Ai accepta sa o ajuti sa isi creasca copilul chair daca pentru ea ar fi sa straiasca acest chin fiecare zi din viata ei, acel copil amintindu-i permanent de crima nedreapta care s-a pentrecut fara voia ei?
eh...nu iti mai zic sa te pui in locul unei femeii..ca esti prea mascul sa o faci
raspunde-mi la aceste intrebari
|
nimeni nu a raspuns la intrebarile mele dar stiti sa vorbiti fara sa cititi cu atentipe parea altora.
In cazul unei sarcini care imi pune viata in pericol voi face avort. Nu doresc sa fiu egoista ci trebuie sa ma gandesc la copilul pe care il am, la sotul meu care ma iubeste, la viitorii copii pe care ii voi avea si de ce nu la viata mea.Prefer sa am un canon de 1- 3 ani decat sa mor inteles?
Va dau un alt exemplu caz adevarat: Intru-un tren un terorist a pus o bomba. Un individ a descoperit-o a luat bomba si a intentionat sa arunce bomba in afara trenului, dar s-a oprit un moment caci a descoperit ca si afara sunt oameni dar nu atat de multi (in jur de 5-6 oameni. Totusi s-a gandit ca va salva mult mai multe vieti (si familii ale acestora)inclusiv a lui, cu riscul de a omora 5 persoane. Cum credeti ca va fi pedepsit acest om la judecata de apoi?
Asa si in acest caz de ex sarcina ectopica (dezvoltata in trompa) nu are nici o sansa sa se dezvolte in continuare si duce si la moartea mamei care dupa ar putea face alti copii sanatosi.
Dar va rog sa imi raspundeti la intrebarile de mai sus