View Single Post
Vechi 07.11.2010, 22:27:08
Doriana Doriana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.11.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ghemistris Vezi mesajul
Daca tu crezi ca acest exemplu banal poate fi pus in comparatie cu cunoasterea adevarului de credinta si implicit al mantuirii ,eu nu mai zic nimic.Cui ii place ciondaneala asta pe forum care de multe ori nu zideste ci aduce pagube sufletului poate sa o faca.Fiind totusi un forum ortodox ar trebui sa ne limitam noi ortodocsii la discutii care sa ne fie de folos reciproc.Voi pentru ce ati intrat?
Mai, mie nu-mi plac chestiile astea. Spui niste lucruri ilogice, anume ca ar trebui sa pun in practica un sfat inainte de a vedea daca e bun, iar cand ti se arata ca nu e logic incepi cu "Ce cautati aici? Ati venit sa va faceti reclama? Nu mai discutem cu voi".
Nu era mai simplu sa recunosti ca te-ai exprimat gresit? Cadea cerul pe tine? Nici macar nu am pomenit ceva de invatatura sau cultul meu si ai si sarit in sus. Putina onestitate, te-as ruga...
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14
Reply With Quote