Citat:
În prealabil postat de apologetdindamasc
Doamna, raspunsul este extrem de simplu: cei care scot sabia sunt razboinicii ortodocsi care au inteles ca au chemarea sa lupte cu armele acestei lumi.
Pe subforumul secte si culte sunt aproape 200 de topicuri.
Nici 10 dintre ele nu sunt deschise de neoprotestanti.
Cele mai multe topicuri (peste 150) sunt deschise de ortodocsii cu chef de cearta si sange de samurai care vor sa demonstreze ce credinta fantastic de buna au ei si cat de nebuni si rataciti sunt neoprotestantii. Cuvinte precum "balamuc", "tremurici", "demonizati" si altele asisderea sunt la ordinea zilei.
Daca cumva credeti ca eu exagerez va rog deschideti subforumul "Secte si Culte" si cititi.
|
Domnule eu nu am spus ca sectarii sunt tremurici, dar m-am dus la ei acasa sa vad cum sunt. Si cand am intrat in adunarea lor am vazut un grup de oameni care de-a dreptul tremurau, se strambau, murmurau si tipau. Si mi-am zis ca , dintr-o rugaciune atat de simpla de frumoasa care face comunicarea cu Dumnezeu, acei oameni au transformat-o intr-o psihoza bolnava. Dar fiecare cu puterea lui de intelegere.
Diavolul lupta cu oamenii prin mintile lor si astfel acestia devin rataciti cu mintea. Acum cine este ratacit, sectarul sau ortodoxul eu zic ca ar trebui sa cercetati dumneavoastra. Va asigur ca este un studiu foarte folositor si plin de invataminte.