Citat:
În prealabil postat de tricesimusquintus
Mulțumim mult pentru utilul link. Te dovedești din nou un adevărat frate dispus să împărtășești cu noi ce ai descoperit. 
|
No prob,meritul nu este al meu.Am aflat si eu de el recent desi am inteles ca s-ar fi deschis prin 2000.Va mai puteti uita si pe acesta
http://www.bibleinterp.com/
,,Un site dedicat ultimelor noutăți, analize, comentarii și interpretări biblice și arheologice, precum și prezentării celor mai noi excavații din Orientul Apropiat.
Trebuie remarcat faptul că îmbină rigurozitatea academică cu dorința de a pune la dispoziție și publicului mai puțin avizat, dar interesat, cele mai importante informații pentru studiul Bibliei. Pe lângă articolele de specialitate, site-ul oferă posibilitatea lecturării unora dintre cele mai interesante articole și analize din presa internațională cu privire la subiectele pe care le propune.
Articolele de specialitate sunt cuprinse în două categorii mari:
interpretare biblică și descoperiri arheologice, excavații însoțite de analize, interpretări și abordări privind relevanța acestora pentru studiul Bibliei. Categoria articolelor de interpretare biblică este subîmpărțită tematic în următoarele domenii:
arheologie, interpretare biblică, manuscrisele de la Marea Moartă, Isus cel istoric, Noul Testament, Vechiul Testament, iudaismul celui de-al doilea templu, știință și religie.
În ce privește domeniul dedicat arheologiei biblice și excavațiilor, merită menționat faptul că sunt prezentate toate siturile arheologice, însoțite de informații istorice, explicative și imagini ale acestora."
Cam asta am avut in traista pe ziua de astazi.Sper sa va foloseasca sau cel putin celor pasionati de cercetare.
Toate cele bune oameni buni