Subiect: feminism
View Single Post
Vechi 02.06.2007, 18:47:16
dillema dillema is offline
Senior Member

Data înregistrării: 05.12.2006
Implicit

Citat:
În prealabil postat de maria55
Nu am timp sa citesc tot ce se scrie pe aici , de aceea zic ,nu este o referire la cineva , e numai o parere .

Mie nu mi-ar place o lume fara barbati . Poate nici nu s-a pus problema . Nu ma refer numai la sex ci la rol .
N-as vrea sa-i iau locul niciodata .Imi place sa ma simt ocrotita , chiar daca din cand in cand mai oftez .
De aceea m-am maritat , am vrut un barbat nu o mamaie , sa-l comand eu .

Nu va faceti griji dragi barbati , sa stiti ca va mai iubeste si va mai respecta cineva , intotdeauna sant si destule femei corespunzatoare !

Sa ne traiasca barbatii nostri , sa fie sanatosi !
Cel mai frumos e cand recunosc ca sant neputinciosi si au nevoie si de noi ..!

Sa fiti iubiti !

maria
Nici barbatii nu doresc o lume fara femeii. Si te felicit daca ai sa un barbat care sa te merite...acu is tare putini... sa iti fie de bine. Doresc la fiecare sa isi alege ce merita si ce doreste... Doamne ajuta!

Dar eu vorbeam de cazurile patologice ce aia care isi protejeaza femeia cu pumnii. Si te sfatuiesc sa citesti tot acel articol si sa vezi situatia femeii in lume.

Nu toate femeile au caracterul tau...D-zeu ne-a dat pe toti diferit si mai sunt femei care mostenesc caracterul tatalui lor:)))) intelegi matale? Eu nu doresc o relatie de subordonare cu sotul meu ci una e colaborare:)

Acu fiecare cum isi asterne asa doarme.

Reply With Quote