View Single Post
Vechi 08.11.2010, 20:11:09
mariamargareta mariamargareta is offline
Banned

Data înregistrării: 04.12.2008
Religia: Ortodox
Implicit 264. “Minunile” de la Pucioasa

264. “Minunile” de la Pucioasa (IV)

O altă minune mult-așteptată și de dorit printre pucioși este “lucrarea împărăției cerurilor în om”, și apoi în afara lui, ca să vadă și mulți alții că acolo este Dumnezeu și lucrarea Lui, care-l face pe om asemenea lui Dumnezeu. Deși în primul rând sunt vizați toți adepții pucioși, cărora li se cere să devină urgent modele pentru ceilalți creștini, se știe că viața pucioșilor este plină de tulburări, certuri, dezbinări, ură, neascultare, dezertări și apoi demascări incomode, care le creează o imagine destul de depărtată de cea a unor modele asemenea lui Dumnezeu, dar destul de apropiată de adevăratul lor stăpân. Despre ei se va spune (în mesajul care urmează a fi prezentat aici, cel din data de 29-5-2007) o mustrare care sună așa: “Tu ai pierit din lipsă de înțelepciune, mereu, mereu ai pierit din pricina aceasta, poporul Meu...”:

“Voiesc să înțelegi mai înainte de ziua slavei Mele împărăția Mea și locul ei din tine, căci ea își are hărăzit locul ei în om, iar minunile ei sunt minunate în om, și apoi în afara lui spre vederea cea bună a multora apoi, și vei fi atunci asemenea Mie, omule. Amin.” ( Citat din “Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa” din data de 7-1-2007)

Dar cea mai concretă și mai palpabilă “minune” din mijlocul pucioșilor este cartea “Cuvântul lui Dumnezeu”, “cartea vremii pucioșilor”, apărută în două ediții. Partea proastă este că cele două ediții diferă substanțial, dovedind ori că liderii pucioși nu au nici cel mai mic respect pentru “Cuvântul Domnului”, pe care l-au masacrat fără milă, în intenția de a-l “corecta” și cosmetiza, ori că “Dumnezeul” Pucioasei Însuși a mai reflectat între timp și a adus o serie de modificări de substanță propriilor Sale mesaje, considerând că ele erau departe de perfecțiune așa cum fuseseră lansate în forma inițială:

“O, ți-am dat cartea vremii tale cu Mine, minunea lui Dumnezeu din mijlocul tău, poporul Meu cel de demult al Meu. Am făcut cartea cea mare, cartea Mea cu tine, cartea Mielului Cel junghiat și ți-am dat-o, tată, și am scris acum prin ea cincizeci de ani de cuvânt cu tine pe vatra neamului român. Tu ai pierit din lipsă de înțelepciune, mereu, mereu ai pierit din pricina aceasta, poporul Meu, dar Eu ți-am dat acum cartea Mea cu tine, tată.” ( Citat din “Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa” din data de 29-5-2007)

Adepților pucioși li se promite solemn că dacă dacă “vor trece din trup în duh” (adică vor renunța la orice pretenții minimale privind bunurile materiale de folosință individuală) și dacă “vor sta sub călăuză” (adică dacă vor accepta necondiționat tutela liderilor pucioși, cea care paralizează personalitatea și conștiința tuturor adepților care li se supun) atunci ei vor fi “poporul micuț din mijlocul neamului români” care va învăța lucrarea cea pentru ucenici și va lucra Domnul minuni cu ei peste pământ și peste om”:

“De multă vreme Îmi învăț poporul cuvântului Meu să nu poarte el o mai întâi grijă ca și de Mine, ca și de coborârea Mea cuvânt la el, și l-am învățat mereu, mereu să treacă din trup în duh, că nu-i trebuie timp aparte să lucreze la această minune, care este mai presus decât orice împlinire între oameni, și ca să pot Eu veni cuvânt pe pământ, tată, căci cuvântul Meu este foc mistuitor, în care orice neputință care stă împotriva Mea se nimicește și îi ia locul puterea lui Dumnezeu, fiilor copii. [...] Tu, popor micuț din mijlocul neamului român, adăpostit de Domnul pe colină de nou Sion, strânge-te la pieptul Domnului și stai alipit cu El, căci vremea venirii Domnului e cu mânie peste cei ce nu cred venirii Lui. O, nu te teme, dar întărește-ți iubirea și glasul către Dumnezeu și cere-I Lui toată slava venirii Lui peste pământul român. Învață lucrarea cea pentru ucenici și lucrează după cum Domnul te-a învățat. Umpleți-vă gurițele de lucrarea Duhului Sfânt peste voi, ca să fiți udați și să purtați rod, și învățați ce înseamnă să stați sub călăuză, fiilor. Nu cumva să dați să înțelegeți oricum aceasta. Cât timp stați sub călăuză Îi este bine Domnului și vouă și lucrează Domnul minuni cu voi peste pământ și peste om.” ( Citat din “Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa” din data de 13-7-2007)

Spălarea creierelor, practicată de liderii pucioși asupra adepților lor, nu este nici pe departe ascunsă, tăinuită cu grijă ca o procedură discutabilă, ci este propovăduită deschis ca o metodă necesară de a atinge performanța de a face minuni, prin înlocuirea “minții de om”, adică a “minții de pe pământ” cu “mintea din cer” (adică înlocuirea gândirii proprii cu învățăturile inoculate de liderii pucioși – “proorocii și solii Domnului” ca fiind “mesaje de la Dumnezeu din cer”):

“Îl învățam mereu pe poporul Meu cel de azi, dădeam să-l înțelepțesc, dar el își vedea prea mult de treburile lui, și se învârtoșa dacă făcea așa, și apoi se ridica împotriva Mea ca să-și acopere vina, și iată, nu lua poporul Meu de azi învățătură pentru veșnicia lui cea cu Mine pe pământ și în cer apoi. O, nu trebuie răstălmăcit cuvântul Meu și pus apoi împotriva Mea de către cel vârtos la cuvânt și la duh răutăcios, de către cel cu minte de sine, minte înaintea căreia Eu, Domnul, stau în genunchi neputincios și nelucrător pentru a Mea putere și sfat ceresc. O, e mare taină și mare minune să înțeleagă omul duhul și puterea rugăciunii. Această putere nu poate în cel cu minte de om. Îmi învățam mereu poporul să iubească rugăciunea, dar el nu putea să fie numai al Meu cu mintea lui, cu îndeletnicirile lui, și își alegea fiecare câte ceva de făcut, și așa se depărta el de Mine după ce Mă gusta dacă Mă afla din om în om în acest cuvânt cu care stau masă întinsă de cincizeci de ani pe pământ în neamul român.” ( Citat din “Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa” din data de 2-8-2007)

Cuvântul de la Pucioasa este prezentat ca “învățătura vieții veșnice”, iar cea mai mare minune pe care o poate face omul pe pământ acum, este credința lui în venirea lui Hristos nevăzut, dar auzit de solii pucioși drept cuvânt de învățătură:

“... căci Eu sunt pe masa ta trup și cuvânt pentru tine și pentru cei ce așteaptă glasul Meu în mormintele lor, și pentru omul de pe pământ, care Mă află la tine cu învățătura vieții veșnice, și iată, cea mai mare minune pe care o poate face omul pe pământ acum, este credința lui în venirea Mea cuvânt pe pământ pentru învățătură de înviere, învățătură peste vii și peste morți, poporul Meu.” ( Citat din “Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa” din data de 27-10-2007)

Liderii pucioși se autointitulează “copii veghetori înaintea Cuvântului de la Pucioasa”, calitate care îi face “teofori”, adică “purtători ai lui Dumnezeu viu și adevărat”, și aceasta este o “minune” pe care ceilalți creștini nici nu o înțeleg, nici nu o primesc ca fiind adevărată. Ei le vorbesc adepților lor cu predici și pilde meșteșugite, ca venind de la Dumnezeu, dar până și poporul pucios este cotat ca îndărătnic la “lucrul Duhului sfânt” , nefiind la “înălțimea” propagandistică pe care i-au atribuit-o liderii lui nici măcar din când în când:

“Mi-ați fost atât de dragi în ziua aceasta prin tăcerea și prin vorbirea voastră, copii veghetori înaintea cuvântului Meu când el vine! Ați insuflat poporului Meu duhul îndumnezeirii lui, îndemnându-l să nu-L sacrifice pe Dumnezeu pentru voile sale. Cel ce înțelege și se lasă sub această veșnică taină a vieții netrecătoare în om, acela Îl are mereu pe Dumnezeu viu și adevărat în el, așa cum atât de puțini oameni înțeleg să facă minunea aceasta peste viața lor. I-ați îndemnat la lucrul duhului pe cei de lângă voi popor al Meu, și tânjiți cu dor să-i vedeți lucrând Duh Sfânt pe fiii poporului Meu. O, pe toate le mai faci tu, măi poporul Meu de peste tot, dar lucrul Duhului Sfânt suferă așteptând să-I dai măcar când și când loc în vremea zilelor tale dacă nu poți să-I fii mereu locaș sfințit și lucrat de El. O, ascultă iubirea celor ce-ți zdruncină pacea ta ca s-o iei pe a Mea, căci pacea Mea în tine este lucrarea Duhului Sfânt, Care-Și are sălaș în sfinți, poporul Meu.” ( Citat din “Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa” din data de 21-11-2007)