View Single Post
Vechi 08.11.2010, 20:13:34
mariamargareta mariamargareta is offline
Banned

Data înregistrării: 04.12.2008
Religia: Ortodox
Implicit 264. “Minunile” de la Pucioasa

264. “Minunile” de la Pucioasa (V)

Liderii pucioși sunt cotați ca singurii jertfitori, purtători ai duhului înțelepciunii care lucrează la Pucioasa, singurii care sunt dispuși să meargă cu “lucrarea” de la Pucioasa până la capăt, în timp ce dintre ceilalți adepți se vor ivi noi cârtiri și noi dezertori. Ei sunt cei care pregătesc de zeci de ani “poporul pucios” ca să se nască și să crească și să primească “minunea de împlinire a cuvântului” de la Pucioasa, dar rezultatele sunt mai mult decât mediocre:

“Acum șaisprezece ani am pecetluit prin arhiereul Meu din zilele acestea și prin voi grădinița Sfintei Sfintelor Mele pentru Mine și pentru voi, tată, ca din ea să Mă deșert apoi cu râul vieții, cu lucrarea cuvântului Meu cel dătător de viață spre mulțimi, și tot cel ce voiește să bea și să fie viu apoi, să poată să aibă apa Mea, apa învățăturii cerești pe pământ. V-am avut atunci pe voi zidarii Mei, purtătorii Mei, primitorii Mei, căci v-am dat darul credinței sfinte și am venit la voi și Mi-am făcut casă la voi și am cinat cu voi și am stat cu voi și am lucrat de atunci peste pământ prin voi și M-am arătat cu lucrarea Mea, care sunteți voi și tot ce zidesc prin voi, căci Mi-am zidit și Îmi zidesc popor și îl înțelepțesc și îl așez la lucru lângă voi, căci voi sunteți jertfitori, și Eu am în mijlocul vostru duhul înțelepciunii cea de la Mine și prin înțelepciune le zidim pe toate, fiilor. O, îi este greu omului să stea cu lucrarea aceasta a Mea, dar voi ați stat și stați, și aceasta este minune a Mea, puterea Mea, care vă ține în ea și care vă lucrează și care lucrează, tată. [...] de atunci Eu, Domnul, v-am avut pe voi străjeri ai Mei, v-am avut în calea cuvântului Meu când el vine cu norii și se lasă auzit peste grădină, și am lucrat de atunci mult, mult cuvânt, tată, și mult v-am pregătit Eu pe voi și încă vă pregătesc și încă Îmi nasc și Îmi cresc un popor, ca să am popor pe pământ acum, când vin cu atâta minune de împlinire a cuvântului ieșit din gura Mea, cuvânt care se împlinește, fiilor copii.” ( Citat din “Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa” din data de 12-12-2007)

Adesea, “poporul pucios” este mustrat pentru invidie și pentru îndărătnicie în “lucrarea facerii” lui:

“Aș vrea, poporul Meu, să te învăț pe viu facerea ta, măi tată, și să nu fie ochiul tău rău pentru că Eu sunt bun. Prin cel ce are ochiul bun Eu pot să înfăptuiesc minunea facerii, tată, și vreau să te învăț pe viu această minune, fiule, și să lucrez pe viu peste greșeala ta și peste viața ta când e greșită, și să Mă crezi că e greșită și că trebuie îndreptată.” ( Citat din “Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa” din data de 19-2-2008)

Last edited by mariamargareta; 08.11.2010 at 20:16:43.