Citat:
În prealabil postat de Doriana
Doamna Rodica, eu zic sa-I multumiti lui Dumnezeu ca mai suntem si noi pe aici. Daca nu am fi, oamenii de genul doctorului nu ar mai avea pe cine sa se descarce si ar trece imediat la ortodocsi. De fapt mai si trec, uneori, cand noi lipsim cam mult. Oameni ca el vor pur si simplu sa se certe; si sa o faca violent, sub pretextul ca apara Ortodoxia.
Mie chiar mi-ar place sa facem un experiment de genul acesta: sa tacem toti de alta religie. Veti vedea ca dupa cateva zile de copy-paste-uri oamenii despre care vorbesc se vor plictisi si vor incepe sa muste din ortodocsi. Si nu stiu daca ortodocsii sunt obisnuiti ca noi cu muscaturile. E foarte posibil ca pe ei sa-i doara mult mai tare.
|
Draga Doriana, in jurul meu am oameni de toate confesiunile, ne respectam si nici nu ne trece prin cap sa convertim. Intai calitatea de Om si din aceasta transpare si apartenenta noastra.Dumnezeu le stie pe toate, la El este masura. Avem nevoie de toleranta, dar nu sunt de acord pentru nimic in lume cu unele practici.Si imi sustin afirmatia cu argumente pe care nu pot sa le expun aici, dar sunt covarsitoare. Din aceste motive am rezerve.
"Ai mei puteau muri și n-ar fi dat
credința lor pe nici un fel de bunuri,
nici dacă ar fi fost crucificați,
nici dacă s-ar fi tras în ei cu tunul." atat de frumos si adevarat spus de poetul Adrian Paunescu.