View Single Post
Vechi 02.06.2007, 19:13:51
D.C. D.C. is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.05.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de krabu
Mihaela.

Incep prin ati spune ca orice vei face sa faci fie dupa cum iti spune constiinta fie duhovnicul. Incearca sa iei decizii majore din sfaturile prietenilor, celor de pe forum sau ale mele.

Pot sa`ti spun ca o famile (barbat, femeie si copil) va fi fericita daca este ortodox practinta. Nu pot sa cred ca sotul tau te va lovi daca va merge in fiecare duminica la biserica. Nu pot sa cred ca te va lovi daca in fiecare post se va spovedi la acelasi duhovnic cu tine.

Nu pot sa cred ca daca o femeie merge in fiecare duminica la biserica Dumnezeu nu are grija de ea si de familia ei.

Asa ca prim sfat iti spun ca daca veti merge impreuna spre mantuire veti fi fericiti si cu o casa de piatra. Daca el nu merge pe aceasta cale, sa stii ca pe tine nu te impiedica nimic sa mergi pe ea.

Si al doilea sfat: pe lume, pe langa Dumnezeu mai este si vrajmasul. Gandeste ca de fiecare data cand este lovita, nu sotul tau te loveste. Ci sotul tau este mai slab, si vrajmasul da prin el in tine. Daca el acum este cazut si nu`l poti ajuta prin rugaciune, iubire, dreapta povatuire etc si daca vei cadea si tu poti sa`mi spui ce se va intampla?

Daca insa vei indura batjocura vrajmasului (ATENTIE NU VORBESC DE SOTUL TAU CI DE RAUL CE`L DOMINA TEMPORAR) carbuni de foc vei pune pe capul lui.

Incepe sa ti post, sa citesti cu el un capitol din evanghelie si ai sa vezi ca raul va iesi. Poate cu tipete, poate cu furie dar va iesi. Citeste cu copii tai si sotul tau va veni la tine.

Marea taina care este a voastra (a ta si a sotului), casatoria, nu poate fi desfacuta. Dar vrasmasul incearca nu sa va desparta ci sa va autodistrugeti.

Doamne, Iisuse Hristoase, Fiul Lui Dumnezeu, ai mila de noi pacatosii robii tai si alunga cu lumina Duhului Tau vrajmasii din casele noastre.

Mihai
CORECT krabule sustin parerea ta.
Reply With Quote