Citat:
În prealabil postat de AngelicaKroner
Citat din Vsovivi:
Eu să ști că pricep foarte lesne și clar că ambele citate sunt perfect valabile, și cel mai mare păcat este păcatul, și cel mai mare păcat este necredința și cel mai mare păcat este mândria... căci fără unealta credinței din mâîndrie ajungi să cazi în orice păcat iar prețul păcatului este moartea: despărțirea de Har, de Dumnezeu, de Adevăr, de veșnicie... crezând că nu ai fost sfințit ci iată că sfințenia a fost rodul creației tale... ca o frumoasă creatoare de creiatină... distractivă... o hoață.
"Eu să ști" se scrie "eu să știi", deci nu a fost un accident, ci o corijență la gramatică. Dacă ambele citate sunt valabile, atunci:
- cel mai mare vrăjmaș este păcatul;
- cel mai mare vrăjmaș nu este păcatul.
- cel mai mare mincinos este ăla care face asemenea afirmații care se contrazic.
Q.e.d.
|
Văd că tot grămăticul vă este stăpânul suprem, litera ce vine din superstiț, că ziceți că voi știți cum se scrie corect, păi dacă știți cum se scrie corect atunci de ce și pentru ce nu puteți și pricepe corect? Probabil o neputință, dar
să știi se scrie cu doi i doar dacă ar fi poruncă, adică îți cer ceva ca să faci, adică îți zic de exemplu: ''-F
ii deșteaptă!, și
să știi pe viitor! despre ce e vorba...'' și așa mai departe, dar când nu e poruncă, nu e la imperativ, atunci e fără doi de i, ci are sensul unei povestiri care nu presupune din partea ta nici un efort, deci așa se citește textul: ''Eu
să ști că pricep foarte lesne și clar ...'' că practic dumneata nu ai cum să faci vre-un efort de ascultare căci nu ține de tine să poți face altceva decât să o iei drept bună afirmația mea... care e un fel de mărturisire lăudăroasă... deci constați citind și gata, căci dacă ți-aș fi zis: ''
Să știi că respectivul are dreptate'', atunci tu puteai să cercetezi faptele lui și viața lui și să ajungi prin truda ta pentru a ști la înțelepciunea împlinirii căci ai ascultat porunca '' să știi!'', poruncă ce se putea împlini printr-un minim efort de ascultare ca să faci binele, nu și răul, deci era un imperativ ce se putea împlini... de cei ce voiesc, cu credință.
Și constat astfel tot mai clar că e un accident faptul că mai stau de vorbă cu două
surogate ale iubirii, că-mi ucid timpul, adică cu niște surori care par
iubite căci ele sunt un fel de porți ce te teleportează direct în beznă dacă ai căderea ca să le cunoști, fiindcă sunt niște înlocuitori ale lor însele, nici măcar
cafia nu sunt ci
nechezol.
Și nu ai demonstrat corect, că n-ai aplecare, și v-am mai zis că nu vă pricepeți nici la mate și nici la logică bouleiană, fiindcă mai sus parcă e așa dacă ai fi citat corect:
- cel mai mare vrăjmaș este păcatul;
- cel mai mare vrăjmaș nu este păcatul ci necredința;
și deci nu
e cum ai trunchiat mătăluță, ca o găgăuță,
de unde rezultă, din text, că prin pofta cea mare a minciunii măririi de sine ajungi mereu în necredință făcând păcatul neascultării și astfel căzând și ajungând vrăjmaș al Domnului... vrăj-m-aș distra mereu... de neajunsurile altuia.
Deci nu a fost o negație așa cum ochiulhulul tău rău nu vrea să audă, pentru ca să acuze, ci a fost desconspirarea poftei rele a omului rău și necredincios și științific:
-m-aș păcătui
-nu numai că m-aș păcătui ci m-aș fi complet necredincios
și ambele prin vrăjitoria minciunilor și sofismelor semeției răutății.
E simplu dacă chiar vrei să pricepi corect și nu numai să scri corect.
Deci încă odata v-ați demonstrat că sunteți primele în... în...
nu vreau să vă jignesc.
Binele și dragostea nu se socotește și nu se demonstrază... deci
q.e.d. adică negat, sau nonQ.E.D.
și doar faptele pot arunca o umbră de îndoială asupra adevăratelor sentimente și intenții... dar și vorbele scoase pe gurița cea dulce... firește.
De atâta grămătic să știi că o să ajungeți proaste grămadă!