View Single Post
Vechi 09.11.2010, 15:45:04
vsovivi vsovivi is offline
Banned

Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: Insectharul ortodox, în nepocăibilul pocăibil și pocăindu-se tainic.
Religia: Ortodox
Implicit

Păi, n-o lămurirăm cu purcederea și cu Duhul Sfânt și cu celelalte? Ți-o mai lămurii odată, pe firul ăla suspendat, și nu că n-ai înțeles, dar musai vrei să fi proastă... păi una e să vrei și altceva să o și dovedești cu oricechip pe zi ce trece... eu nu mă opun și nu vă fac proaste sau nebune ci văd că singure nu vă lăsați până ajungeți să dați noi și noi valențe termenelor.

Deci erezia este în mintea voastră exclusivistă, și se pare că nedorind să vă curățați, nu faceți altceva decât să ziceți mereu: ''ba ăia sunt murdari, ba ăia, că au hulit, au zis că duhul purcede de la Fiul...'' și defapt nu ei au zis ci voi, voi ați zis că ei ar fi zis, când defapt ei n-au zis ci au scris ceva din care voi ați dedus cu totul și cu totul altceva... că doar vă priceppeți perfect la luogică bouleană... și turme de viței ar trebui să jertfească pentru voi părinții voștrii... doar că Domnul nu mai primește jertfele jidovilor... că e sătul până peste cap de jertfe în timp ce furi și minți și faci mereu dreptate după fața și haina omului... sau nici psalmul 50 poate nu-L mai recunoașteți că de la Tatăl purcede și la Tatăl se reîntoarce? ''Jertfa Lui Dumnezeu e Duhul umilit, inima smerită și frântă și cu multă umilință pe cale, căci pe acasta nu o va urgisi Domnul cu siguranță și o va primi...''

Așa și voi, degeaba ați citit din Cuvânt dacă vi s-a învârtoșat inima... acum nu mai rămâne decât să vă rugați la mamona ca defapt să fie el Domnul și Domnul să fi fost mamona... că numai așa o să aveți și voi ''dreptate''.

Deci pui de năpârpârcuțucuțe, și vipviperașașe (puii de vipere o ucid pe mămic lor) pentru ce mă ispitiți și mă ispismuiți? Oare nu v-am răspuns pe firul acela? Sau poate că chiar aveți minte scurtă... nici vorbă, e același mintereses viclean și prozelitist și contrioversat.

așa că repet și eu dacă toți ești pe pilot automat, pun atunci și eu placa mea stricată:

''Nu te mai agita dejaba, că oricum nu te mai cred!''

''Și oricâte p-ape vei arunca din guriță după copiii lui Dumnezeu, să fii pregătită că la un momendat se vor întoarce toate val vârtej asupra ta... săramnă amăgită de cel rău.''

Last edited by vsovivi; 09.11.2010 at 16:07:47.