View Single Post
Vechi 09.11.2010, 17:15:08
costel's Avatar
costel costel is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.09.2006
Implicit

Citat:
În prealabil postat de just_inn33 Vezi mesajul
Din pacate, pentru unii ortodocsi (declarati doar), catolicii nu sunt decat niste papistasi, evreii sunt doar jidovi, protestantii sunt preaeretici s.a.m.d. Or fi, daca zic unii (cativa)...! M-am nascut ortodox, voi muri ortodox, pana atunci am sa gandesc ortodox. Totodata, nu pot sa nu-mi aduc aminte de atitudinea manifestata de Mantuitorul nostru Iisus Hristos fata de "spurcatii" samariteni. Pe mine, daca nu va suparati, Hristos m-a invatat, printre altele, si respectul. Vorba e: noi nu stim sa ne respectam intre noi, ne mai poate cere cineva sa respectam pe altii? "Greu iti este sa izbesti cu piciorul in tepusa!" Imi place, totusi, ca pe acest forum sunt tot felul de "legiuitori", care-mai-de-care mai sententiosi si mult "mai dreptmaritori" decat altii. Pana una alta, eu am renuntat sa port discutii oarbe cu cei ce posteaza raspunsuri la un anumit thread, dupa care renunta la subiect si incep sa se contreze "crestineste".
Domnul si Maicuta Domnului sa aiba mila de toti!

Cu respect, Constantin
Constantin, cand te nasti in credinta ortodoxa, cand cresti cu ea si mai mult, te hranesti cu ea, nu poti spune cu usurinta ca se poate si altfel. De aceea trebuie sa-i intelegi pe cei ce nu pot, si chiar nu trebuie, sa puna un semn de egalitate intre credinte. Ceea ce nici mie nu-mi place este lipsa de respect fata de altii. Am mai spus si o repet - un om care a dobandit pacea, nu mai aduce tulburare. El se roaga. Cred ca acest lucru este cel mai potrivit pentru noi toti.
Reply With Quote